Milletvekili Kaya'dan Başkan Soyer'e yanıt: Para yoksa uçak nerede?

Milletvekili Kaya'dan Başkan Soyer'e yanıt: Para yoksa uçak nerede?

Ak Parti İzmir Milletvekilli Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yangınlarla mücadele açıklamasına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Ak Parti İzmir Milletvekilli Mahmut Atilla Kaya “CHP'li Soyer safsatada çıta yükseltti. Dağıttığı 119 tankerle, 620 orman yangınını söndürdüğüne inanılmasını bekliyor. Bunu geç, 2019'da yangın uçağı almak üzere kampanya yapıp para topladın. Organize İşler'deki meşhur replikle soruyorum, para nerede? Para yoksa, uçak nerede?” dedi.

SOYER NE DEMİŞTİ?

Soyer, yangınlarla mücadeleyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yangınlardan canımız çok yandı ama dersimizi aldık. Bu yaz ülkemizde çok büyük orman yangınları yaşanırken, İzmir ve çevresi en hafif şekilde atlatıyoruz. 119 orman köyümüze dağıttığımız su tankerleriyle, 620 yangına anında müdahele ederek büyümeden söndürdük. Verdiğimiz eğitimlerle itfaiye ekipleri gelene kadar yangınlara müdahale edebilen Orman Gönüllüleri hazırladık. Yapay zeka teknolojimiz Akıllı İhbar Sistemi kurduk. Sistem, dumanı tesbit ederek en yakın ekibe, video ve konum iletiyor. Böylece yangına büyümeden erken müdahale edilmesini sağlıyor” ifadelerini kullanmıştı.

ak-partili-kaya-dan-soyer-e-para-yoksa-ucak-nerede-5190.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.