Paramanya'da ödüller sahiplerini buldu

Paramanya'da ödüller sahiplerini buldu

Türkiye’nin en sevilen ve tek e-spor mobil oyunu Paramanya'da ödüller sahiplerini buldu.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan ve Türkiye’nin en sevilen ve tek e-spor mobil oyunu Paramanya, 1 Ekim Cumartesi İstanbul’da 2. Offline turnuva finalini gerçekleştirdi. EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla düzenlenen turnuvada, finale kalan 16 oyuncu arasından “JuLiet” Arzu Balcı büyük ödülü kazandı.

Türkiye’nin tek ve en heyecanlı mobil oyun turnuvası olan 2. Paramanya Cup turnuvasında dereceye giren yarışmacılara toplamda 15 binTL para ödülü dağıtıldı.

Türkiye’de heyecanla oynanan ve 5 milyon indirilme sayısına ulaşan Paramanya, 4 online, 1 offline turnuvadan oluşan 2. Paramanya Cup turnuvasının finalinde izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Bin 500 oyuncu arasından son 3’e kalan “BK Reis” Onur Yıldırım, “KSK Vasilet” Kerem Can Dikel ve “JuLiet” Arzu Balcı’nın birincilik için yarıştığı offline turnuvada, “JuLiet” Arzu Balcı finale ulaştı. Online turnuvalar sonucunda 6 bin TL kazanan Paramanya oyuncuları, büyük finalde 1.’ye 5.000, 2.’ye 2.500 ve 3.’ye 1.500 TL olmak üzere 9.000 TL para ödülü için yarıştı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen, en iyi 16 Paramanya oyuncusunun karşılaştığı 2. Paramanya Cup turnuvası sonucunda, toplamda 15.000 TL ödül dağıtıldı.

DOSTLUK KAZANDI

Turnuva bitiminde şampiyon olmasına ilişkin duygularını dile getiren “JuLiet” Arzu Balcı “Oyunu ilk çıktığından beri büyük bir heyecanla oynuyorum, bu yüzden birinci olmak beni çok mutlu etti. Ayrıca, bu oyun sayesinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok kişiyle tanışıp, arkadaş olma şansı yakaladım. Benim için Paramanya sayesinde burada bulunmak ve keyifli vakit geçirmek çok önemliydi” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.