Paramanya’ya Kanuni Sultan

Paramanya’ya Kanuni Sultan

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya, Kanuni Sultan Süleyman karakterini oyuncuların beğenisine sunuyor

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan ve Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu olan Paramanya, yeni güncellemesinde Türk tarihinin efsanevi padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ı oyuncularıyla buluşturuyor. 
En Son çıkan efsaneler haritası da dahil olmak üzere 8 farklı haritada, Kanuni Sultan Süleyman karakteri eşliğinde Paramanya oynayabileceksiniz. Kanuni Sultan Süleyman karakteri, oyuna ilk defa eklenen özelliği sayesinde sahip oldukları şehirleri rakiplerinin devralmalarına karşı koruyabilen Paramanya oyuncuları, ayrıca kendi şehirlerine geldiklerinde kira ücretlerini artırıyorlar.


Paramanya, güncellemeleriyle oyun tutkunlarına yeni deneyimler ve aksiyonlar sunmaya devam edecek. 
Paramanya Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.
Google Play Store: http://buff. ac/4cQr    
App Store: http://buff.ac/4 cQq
Netmarble Games Corporation Hakkında
Netmarble Games Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 3.000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, MARVEL Future Fight, Seven Knights, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi/RAVEN ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için www.n etmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için www.net marbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.