Parası için mi öldürüldü?

Parası için mi öldürüldü?

Serap Paköz’ün sunumuyla ekranlarda yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına Fehmi Özcan, 1 milyon lirası için mi öldürüldü? şüphesi damgasını vurdu.

Serap Paköz, konuyu ilk defa izleyen ekran başındaki izleyicileri için olayı şöyle özetledi: “34 yaşındaki Fehmi Özcan’ın cansız bedeni 3 Ocak 2016 tarihinde, Gaziantep - Şanlıurfa karayolunda, yanmış bir aracın içinde bulunuyor. Sonra Fehmi Özcan’ın, ölmeden önce göğsünden 7 defa bıçaklandığı ortaya çıkıyor. İçerisinde biri patlamış, 3 piknik tüpü bulunan araçta feci şekilde hayatını kaybeden Fehmi Özcan’ın, intihar ettiği iddia ediliyor.  
 
Olaydan bir süre önce karısının çocuklarını dövdüğünden şüphelenen Fehmi Özcan, evindeki bilgisayara ses sistemi yerleştiriyor. Sonra aldığı ses kaydında umduğundan farklı sesler duyuyor. Evinde farklı farklı erkeklerin seslerini duyuyor. Bunun üzerine ölümünden bir hafta önce Antalya’da bulunan kardeşlerinin yanına gidiyor ve eşi ile ilgili yaşadığı şüpheleri anlatıyor. 2 Ocak 2016 günü Gaziantep’te kardeşleri Şenel ve Mehmet’le görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamıyor.
 
Kardeşlerinin kendi yaşamına son verdiğine inanmayan abi ve ablaları, bunun bir cinayet olduğunu iddia ederek, suçluların yakalanması için şikayetçi oluyorlar. Geçen 2 yıla rağmen genç adamın şüpheli ölümünün sırrı çözülemiyor.”
 
Fehmi Özcan’ın ağabeyi Mehmet Bey, ablaları Şenel Hanım ve Tülay Hanım bugün yine stüdyodaydılar.
 
Eşinden şüpheleniyoruz
 

Ailenin; “Eşinden şüpheleniyoruz, o her şeyi biliyor. Neden bizim gibi eşinin nasıl öldüğünün arkasında değil” sözleri üzerine Fehmi Özcan’ın eşi Feride Özcan Gaziantep’ten görüntülü canlı yayına bağlandı.
 
Psikolojisi bozuktu
 

Feride Özcan hakkında yapılan suçlamaları reddederek; “Eşimin psikolojisi bozuktu. Son zamanlarda psikolojik rahatsızlıkları daha da ilerlemişti. Evde olmayan kişiler görüyordu; ama eşim çocuklarına çok düşkün bir adamdı. İntihar edecek biri değildi” dedi.  
 
Ailenin; “Ses kayıtlarında birden fazla erkek sesi vardı. Bir erkeğin sesi, başka bir erkek kardeşimizin sesi” iddialarına ağabey Kamil Bey, telefonla canlı yayına bağlanarak cevap verdi.
 
1 milyon lira ağabeyin hesabında
 

Fehmi Özcan vefat ettikten sonra hakkına düşen 1 milyon lira ağabey Kamil Bey’in üzerine yatırılmış. Hakkında yapılan suçlamaları reddeden ağabey Kamil Bey; “Ben olay ilk gerçekleştiğinde intihar olduğun düşündüm. Kamera kayıtlarında olay anında, olay yerinde 2 kişi göründüğü ortaya çıktıktan sonra ben de kardeşimin cinayete kurban gittiğini düşünmeye başladım. Şimdi çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu olay sonuçlandıktan sonra  istediğiniz her soruyu cevaplayacağım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.