Parayı aldılar; tapuları vermediler! İzmir'deki inşaat firmasında skandal!

Parayı aldılar; tapuları vermediler! İzmir'deki inşaat firmasında skandal!

İzmir'in tanınmış yapı firması hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

İnşaat ve mühendislik sektörünün tanınmış firmalarından olan bir şirket hakkında şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Sosyal medya üzerinden yazan vatandaşlar, internet sitelerini de şikayet yağmuruna tutmaya başladı. Bir yıl önce parasını ödedikleri evlerinin tapusunu alamayan, tapusunu aldığı evin eksikliklerinde dolayı kiraya dahi veremeyen vatandaşlar, paralarını alan firmada karşılarında muhatap bulamamaktan dert yanıyorlar.

isci-olumleri-001.jpg

Firmanın İzmir'de yaptığı binaların tapusunu alamayan vatandaşlar, sosyal medya ve internet ortamı üzerinden şikayetler yazmaya başladı. İnternet ortamında da sıkıntılarını yazan vatandaşlardan bazıları, geçen yıl parasını ödedikleri evlerinin tapularını aradan bir yıl geçmesine rağmen alamadıklarını belirttiler.

Firmanın projesine dahil olarak, tapusunu alamayanların yansıra tapusunu alabilenlerinden de şikayetler yükselmeye başladı. Kimi vatandaş tapusunu aldıkları evlerinde birden fazla eksiklik olduğu için evlerini kiraya veremediklerini, her ay kayıplarının daha da yükseldiğini de şikayet olarak dile getirdiler.

Gelişmeler Medya Ege'de yayınlanacak...    https://www.medyaege.com.tr/

aa-7-730x410.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum