Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık’ta öncelik hijyen!

Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık’ta öncelik hijyen!

Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık, turist ve konuklarına sağlıklı ve güvenli konaklama hizmeti sunuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan, dünyada da ilk örneklerden biri olan 'Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı'na dahil olan Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık Hotel, Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımlanan, “Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme & İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri” kapsamında istenen tüm koşulları yerine getirerek “Güvenli Turizm Sertifikası”nı aldı.

Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık Hotel’in derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon protokolü dünyanın lider gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşu SGS ile işbirliği içinde oluşturuldu.

huseyin-senbuz-ve-asli-balci-kaplan.jpg

'RADİSSON HOTELS GÜVENLİK PROTOKOLÜ'

Misafirlerine ve çalışanlarına sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturmak için, Sağlık, Hijyen ve Çevre konularında azami tedbirlerini alan Park Inn by Radisson, Istanbul Asia Kavacık Hotel Genel Müdürü Hüseyin Şenbuz ve Genel Müdürü Yardımcısı Aslı Balcı Kaplan, Sağlıklı ve güvenli turizm hizmeti verdiklerini söyledi.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen standartları tamamlayıp “Güvenli Turizm Sertifikası”nı alan Park Inn by Radisson, Istanbul Asia Kavacık Hotel’in Genel Müdürü Hüseyin Şenbuz ve Genel Müdürü Yardımcısı Aslı Balcı Kaplan, “Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık, olarak misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığını, güvenliğini, emniyetini sağlama en büyük önceliğimizdir. Misafirlerimize en iyi ve sağlıklı konaklama deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda mevcut hijyen, temizlik ve dezenfeksiyon kurallarımızı daha da sıkı hale getirdik. Böylece tüm misafirlerimizin temiz ve güvenli bir ortamda konaklamasını sağlıyoruz.

Bu hedefle, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen standartları inceleyen, gözetim, denetim, test ve belgelendirme şirketi SGS ile yaptığımız iş birliği ile GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKA’mızı aldık. Güvenli Sertifikalı Otel, Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık olarak, koronavirüs ile mücadelede önleyici sağlık ve hijyen tedbirlerimizi dünya standartlarında uyguluyoruz.

Biz kurum olarak kendi içimiz de de Dünya Standartlarında Hijyen denetiminden geçiyoruz. Radisson Hotel Group’un ‘Radisson Hotels Güvenlik Protokolü’ ile dünya standartlarında derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon prosedürünü uyguluyoruz. ‘Radisson Hotels Güvenlik Protokolü’ çerçevesinde yapılan kurumsal denetimimizde de kalite onayını aldık. Bu arada yerel belediyemiz de bir denetleme yaptı ve teşekkür etti.” Dedi.

UYGULADIĞIMIZ HİJYEN, TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON KURALLARI

Alınan önlemlerin güven oluşturduğuna dikkat çeken Otel Genel Müdürü Hüseyin Şenbuz ve Genel Müdürü Yardımcısı Aslı Balcı Kaplan, “Şu an dünyadaki en üst düzey hijyen önlemlerini taviz vermeden uyguladığımız için misafirlerimiz otelimizde gönül rahatlığıyla konaklamaya devam ediyorlar. Otelimizde uyguladığımız hijyen, temizlik ve dezenfeksiyon kurallarımız arasında şunlar sayılabilir:

Tüm girişlerde dezenfektan üniteleri bulunuyor, Kişisel Koruyucu Ekipman (PPE) ve siperlik kullanılıyor, Temizlik ve dezenfeksiyon sıklığı artırılıyor, Toplantı ve Etkinlik mekanları dahil otelin her alanında sosyal mesafe uygulanıyor, Kültür ve Turizm Bakanlığının 'Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı' çerçevesindeki tüm kurallar ilke ediniliyor, Sağlık Bakanlığı’nın ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) yönlendirmelerine ve sağlık yönetmeliklerine uygun eğitimler sağlanıyor, Gıda güvenliği standartları artırılıyor ve izleniyor, çalışanlara tüm bu kurallar çerçevesinde kapsamlı eğitimler veriliyor.” Diyerek maksimum güvenlik ve hijyen uygulandığını anlattı.

MARKA TAAHHÜDÜ PANDEMİYLE DAHA GENİŞLEDİ

Dünyayı etkisi altına alan pandeminin küresel çapta bir krize sebep olduğuna dikkat çeken Otel Genel Müdürü Hüseyin Şenbuz ve Genel Müdürü Yardımcısı Aslı Balcı Kaplan, genişletilen marka taahhüdü hakkında şu bilgileri verdi:

“Radisson Hotel Group olarak, marka taahhüdünün kapsamını genişleterek 20 Adımlı Protokol ile Toplantı ve Etkinlikler için 10 Adımlı Protokolü devreye alıyoruz.

whatsapp-image-2020-09-15-at-16.51.12.jpeg

Yaşanan krizin etkilerini azaltmak ve güvenli konaklama hizmeti sunmak için genişletilen marka taahhüdü ile eklenen bazı ilkeler şöyle:

-              Oteldeki tüm alanların, özellikle çok temas edilen yüzeylerin temizlik ve dezenfeksiyon sıklığını artırma
-              Otelin girişinde ve ortak alanlarda alkol bazlı el dezenfektanı üniteleri ve eldiven bulundurma
-              Tüm oda anahtarlarını dezenfekte etme ve check-in sırasında güvenli bir şekilde sunma
-              Teması minimuma indirmek için müşterilere hızlı check-out seçeneği sunma
-              Temassız ödeme seçenekleri sunma ve bunları teşvik etme
-              Her odada uygulanan temizlik ve dezenfeksiyon prosedürlerini gösteren kapı askıları
-              Ekip üyelerine kapsamlı hijyen ve koruma eğitimleri verme
-              Çalışanlara maske ve eldiven gibi Kişisel Koruyucu Ekipman sağlama.”

PARK INN BY RADISSON ISTANBUL ASIA KAVACIK

Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık Hotel’in İstanbul'un her iki yakasına yakın olması nedeniyle hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlere hitap ettiğini anlatan Otel Genel Müdürü Hüseyin Şenbuz ve Genel Müdürü Yardımcısı Aslı Balcı Kaplan, otel hakkında ise şu bilgileri verdi:

“Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık Hotel’imizin bünyesinde 110 modern ve keyifli geniş oda, SPA merkezi, fitness, farklı büyüklükte toplantı salonları bulunuyor. Yerel ve dünya mutfağı lezzetleri sunan Stella Restoran ve taze kahveleriyle Pinn Cafe Bistro bölümümüz misafirlerimize keyifli anlar yaşatıyor. 

Toplam 7 kata yayılmış olan parke zeminli 110 modern oda ve süitte yüksek hızda kablosuz internet, klima, emanet kasası, minibar, düz ekran TV, su ısıtıcı ve 24 saat oda servisi ile kuru temizleme hizmeti sunuyoruz. Standart odalarımızın yanı sıra kalabalık gruplar için geniş aile odaları ve özel günler için jakuzili süitlerimiz bulunuyor. Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacık Hotel toplantı ve davetler için de hizmet veriyor.

Teknolojik ekipmanlarla donatılmış, değişik büyüklüklerdeki gün ışığı alan salonlarımızda kurumsal görüşmeler yapılabiliyor, 300 kişi kapasiteli Balo Salonunda sünnet, mevlit, kına, düğün, nişan gibi özel etkinlikler gerçekleştirilebiliyor.

600 m2 büyüklüğündeki SPA merkezinde karma alanlar ve kadınlara özel olan bölümlerde, otelde konaklayan misafirlerimiz Türk hamamı, buhar banyosu ve saunadan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca terapi odalarında diledikleri masajı alarak günün yorgunluğunu dinledirici bir ortamda atabiliyor ve ilave olarak modern spor aletleri ile donatılmış Fitness bölümünü kullanarak egzersiz yapabiliyorlar.

Sabiha Gökçen ve İstanbul Uluslararası Havaalanı'ndan araç ile yalnızca 45 dakikada erişilebilen Park Inn by Radisson, Istanbul Asia  Kavacık, konuklarını şehrin merkezinde her şeye yakın bir şekilde ağırlıyoruz. Otelimizin yer aldığı Kavacık semti, hem çevreyi keşfetmek hem de canlı iş bölgesinde dolaşmak isteyen misafirlerimiz için etkileyici ve büyüleyici bir merkez. Çok kısa bir mesafede Boğaziçi'nin güzelliklerini, göz alıcı kale ve sarayları görebilmek, kısa bir araç yolculuğu ile Tarihi Yarımada ve Taksim Meydanı gibi ünlü yerlere ulaşmak mümkün.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.