Parkta çocuklara ateş açan kişi tutuklandı!

Parkta çocuklara ateş açan kişi tutuklandı!

Pendik'te parkta oynayan çocuklara ateş açtığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alınan Barış B. tutuklandı.

Pendik’te parkta oynayan çocuklara ateş ederek 7 yaşındaki Hiranur Demircan’ı sırtından yaraladığı iddia edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Pendik Dumlupınar Mahallesi Ekspres Sokak üzerinde bulunan bir sitenin parkında oyun oynayan çocukların üzerine ateş edilmişti. Olayda 7 yaşındaki Hiranur Demircan sırtından vurularak yaralanmıştı. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli B.B. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. 

“ÇOCUKLARIN SESİNDEN UYANDIM”

 Öte yandan, şüphelinin ortaya çıkan emniyet ifadesinde, “Bayram olması sebebiyle sabah saat 04.00’a kadar kuaför arkadaşıma yardımcı oldum. Eve sabaha karşı geldiğim için 11.00-12.00’e kadar uyudum. Yanımızdaki sitede bulunan çocukların seslerinden uyandım. Pencereye çıktığımda küçük yaşta kız ve erkek çocuklar sitenin bahçesinde oynuyorlardı. Ben çocuklara seslenerek sessiz olmalarını söyledim. Çocuklar da, “tamam” dediler. Ben Hiranur isimli çocuğu tanımam. Tekrar yattım ve uyudum” dedi.

 “ANNEME BANA, ‘SEN Mİ VURDUN?’ DEDİ”

 Daha sonra annesinin kendisini uyandırdığını söyleyen şüpheli, “Annem bana, ‘Parkta bir kız vurulmuş sen mi yaptın?’ dedi. Ben de anneme cama çıktığımı ve ses yapmayın dediğimi söyledim. Camda çocuklar beni gördüğü için benim yaptığımı düşünmüş olabilirler. Ben uyuduğum için herhangi bir silah sesi duymadım. Silahım da yoktur. Kızın yaralanması ile alakam yoktur” diyerek suçlamaları reddetti.

Mahkemedeki sorgusu da tamamlanan B.B., “olası kastla yaralama” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.