Paşafırını’nın yeni durağı Samsun

Paşafırını’nın yeni durağı Samsun

Kafe-Fırın sektörünün önde gelen ismi Paşafırını, 30’uncu şubesini Samsun’da açtı.

 

Misafirlerine Türk damak tadına uygun yiyecekler sunmayı ilke edinen Paşafırını, 30’uncu şubesini Samsun’da açtı.

Bugün Türkiye’de 27 franchise olmak üzere toplam 30 şube, yurt dışında ise 3 şube ile lezzet tutkunlarını karşılayan Paşafırını; 2023 yılsonuna kadar, 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışan Paşafırını, kaliteli lezzetin yanı sıra müşterilerine keyifli bir mekan seçeneği de sunarak, Samsun İlkadım ilçesinde lezzet tutkunları ile buluşacak.

Açılış töreninde konuşma yapan Paşafırını Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kaya, “Paşafırını olarak, her lezzetimizi ayrı ayrı taçlandırıyor, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek bir konseptle buluşturuyoruz. Bu farkındalıkla da Kafe-Fırın sektöründe öncü şirket olma hedefiyle büyüyoruz. Bugün burada 30’uncu restoranımızı açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Önümüzdeki dönemlerde Paşafırını’nı İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerimizde lezzet tutkunlarıyla buluşturma devam edeceğiz” dedi.

Paşafırını Hakkında: 1995 yılında Sarıyer’de kurulan Paşafırını, yeni üretim konsepti ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla kısa sürede Sarıyer’in en gözde pastanesi haline geldi. İlerleyen yıllarda edindiği kurumsal tecrübesini özel reçetesiyle hazırladığı ürünlerine yansıtan Paşafırını, çağdaş bir pastane - kafe konsepti ile Paşafırını® markası adı altında şubeleşmeye başladı. Bugün 30 farklı noktada lezzet tutkunlarını ağırlayan Paşafırını, franchise sistemiyle büyümesini sürdürülebilir kılmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.