Patlamayla İstanbul Üniversitesi Harabeye Döndü

Patlamayla İstanbul Üniversitesi Harabeye Döndü

İstanbul'da gerçekleştirilen 11 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında İstanbul Üniversitesi harabeye döndü. Üniversitedeki tüm sınavlar ileri bir tarihi ertelendi.

Sabah saatlerinde Sultanahmet’te meydana gelen patlama nedeniyle İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi’ndeki tüm fakültelerde bugün yapılması planlanan bütünleme sınavlarının iptal edildiği açıklandı.

İstanbul Üniversitesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, edebiyat, iletişim, hukuk, fen, su ürünleri ve siyasal bilgiler fakültesi ile adalet meslek yüksekokulunda bugün yapılması düşünülen tüm sınavlar iptal edildi.

Patlamanın şiddetiyle okul binası bu hale geldi

f6eb67976f829426_770x434

FAKÜLTE BİNALARI BOŞALTILDI, ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Bu sınavları her fakülte kendi takvimine göre bütünleme sınavlarının bitiş gününde yapabilecek. Edinilen bilgiye göre tüm fakülte binaları boşaltıldı, üniversiteye gelen öğrenciler evlerine gönderildi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Nilgün Ongan, Twitter'dan ''İstanbul Üniversitesi'nde bugünkü tüm bütünleme sınavları ileri bir tarihe ertelendi. Herkese çok geçmiş olsun'' diye yazdı.

3dcb0ce3fa8aff41_900x1200

İstanbul Üniversitesi Dekan Yardımcısı Orhan Gürbüz de sınavların ertelendiğini Facebook hesabından şöyle duyurdu:

İstanbul Üniversitesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.