Patlayan cep telefonu küçük çocuğun parmağını kopardı

Patlayan cep telefonu küçük çocuğun parmağını kopardı

Yaşanan olayda telefonu patlamasıyla 12 yaşındaki çocuk gözünü ve parmağını kaybetti. Patlama sonucunda aşırı kan kaybeden çocuk hastaneye kaldırıldı.

Cep telefonları bazen çok tehlikeli olabiliyor. Buna bir örnek de Çin'den verilebilir. Çin'de yaşanan olayda telefonu patlamasıyla 12 yaşındaki çocuk gözünü ve parmağını kaybetti. Patlama sonucunda aşırı kan kaybeden çocuk hastaneye kaldırıldı.

patlayan-cep-telefonu-12-yasindaki-cocugun-parmagini-kopardi-10778572.jpeg
12 yaşındaki Meng Jisu'nun işaret parmağı koptu, sağ gözüne ise plastik parçaları geldi. Jisu, beş saatlik bir operasyonla kurtarıldı ve hastanede tedavi altına alındı.Söz konusu cep telefonunun, Çin'de yapılan Hua Tang VT-V59 olduğu söyleniyor.Patlamayla Jisu'nun sağ işaret parmağını hemen koptuğu belirtildi.Ayrıca sağ göz küresine keskin plastik parçalar girmiş. X-Ray resimleri çocuğun avucunu gösteriyor ve sağ elinde bulunan diğer yerlede patlamadan sonra ağır yaralanmış. Jisu'nun ablası Çinli video platformu olan Pear Video'ya yüksek sesle patlama duyduğunu ve kardeşinin kanla kaplı gördüğünü söyledi.Jisu, telefon patladığında bilinç kaybetti.

 

Yerel Halk Hastanesi başhekimi Lan Tianbing, kızın işaret parmağının onunla birlikte getirilmediğini söyledi. Parmağın yeniden eklenmesiyse mümkün değil. Çocuğun annesi, Çin medyasına telefonun iki yıl önce satın alındığını söyledi.Doktorlar, Jisu'nun elinin % 98'inin gelecekte tam işlev kazanacağını tahmin ediyorlar.Guangxi New, çocuk beş saatlik ameliyat geçirmek zorunda kaldı ve doktorların elinden plastik çıkardığını söyledi. Doktorlar ayrıca sağ ön kolunda cilt grefti gerçekleştirdiler, başparmak, orta parmak ve halka parmaklarının kan damarlarını sağ eline yeniden bağladılar. Çocuğun annesi Hua Tang cep telefonunun yaklaşık iki yaşında olduğunu ve kendisine yeni bir akıllı telefon aldıktan sonra oğluna teslim edildiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.