Paul Harris Dostu Rozeti,Başkan Sengel’e Verildi

Paul Harris Dostu Rozeti,Başkan Sengel’e Verildi

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nun düzenlediği 2022-2023 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri’nde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e Rotary’nin kurucusu Paul Harris Dostu Rozeti takdim edildi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu tarafından Kuşadası’nda “Rotary ile Hayal Edelim” temasıyla düzenlenen 2022-2023 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri ve ve Bölge Asamblesi'nde 300 Rotaryen’in katıldığı eğitimlerde başkanlara ve bölge görevlilerine yeni dönemde topluma hizmet, liderlik ve kurum içi konularda bilgilendirme sunumları yapıldı.

baskan-sengele-paul-harris-dostu-rozeti-foto-1-nedim-fusun-aitilla-filiz-ceritoglu-sengel-asuman-durusut-safak-alpay-serdar-durusut.jpg

Seminerin onur konuğuSelçuk Efes’in ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel oldu. Türkiye’de Kadın Liderlik” konulu konuşmasıyla Kybele’den Amazonlara, Ana Tanrıça Artemis’ten Meryemana’ya kadar bu toprağın kadınların toprağı olduğuna dikkat çekerek,“Rotary ile Hayal Edelim” sloganında olduğu gibi bir hayal ile çıktık bu yola ve bir kadın kenti olan bu topraklarda “Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet” diyerek hayallerimizi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla devam ediyoruz” diye konuştu.

baskan-sengele-paul-harris-dostu-rozeti-foto-2-filiz-ceritoglu-sengel-serdar-asuman-durusut.jpg

Seminer sonunda düzenlenen galadaise Selçuk Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e Rotary 2440. Bölge Federasyonu 2022-2023 Dönem Başkanı Serdar Durusüt ve eşi Asuman Durusüt tarafından uluslararası ilk topluma hizmet kuruluşu olan Rotary’i117 yıl önce kuran Paul Harris Dostu Rozeti takdim edildi.

baskan-sengele-paul-harris-dostu-rozeti-foto-6-serdar-asuman-durusut-filiz-ceritoglu-sengel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.