PAZAR GÜNÜ MENEMEN’DE BÜYÜK ŞENLİK VAR

PAZAR GÜNÜ MENEMEN’DE BÜYÜK ŞENLİK VAR

Menemen Belediyesi ve Haber Hürriyeti Gazetesi el ele "Müzik, Edebiyat, Sanat Şenliği" organize etti. 21 Mayıs Pazar günü Menemen - Gölpark'taki 3000 kişilik amfi tiyatroda gerçekleştirilecek

Ücretsiz etkinlikte; Pop Müzik Sanatçısı Çilem Duman, Mikrop Hikmet namıyla kadınların gönlünde taht kuran Hikmet Durmuş, Sazıyla-sesiyle Deniz Polat ve Murat Yuvanç sahne alıp izleyicileri coşturacak. Spiker İlkay Kıyak'ın sunuculuğu yapacağı şenlikte, Damla Turan kemanını konuşturacak. Şairler birbirinden güzel şiirlerini seslendirirken, Ressam Nimet Topkaç, Hamidiye Türkan Kurt ve Hülya Tartar canlı performans sergileyecek.

 DEFİLE VE SAÇ ŞOV VAR

Elit Fuarcılık ve Ege TEKO ile birlikte gerçekleştirilecek Evlilik Defilesi İzmirlilere farklı bir şov olarak sunulurken, Dünyaca ünlü Kuaför Harun Cici yapacağı saç tasarımı ile yine çok konuşulacak bir modeli oluşturacak.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e teşekkür eden Haber Hürriyeti Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Irmak, "Şimdiye kadar kurduğumuz 28 Atatürk Kütüphanesi'nden ikisini Menemen'de oluşturduk. Başkan Tahir Şahin'le birlikte bu kez Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Müzik, Edebiyat, Sanat Şenliği yapıyoruz. Ücretsiz etkiliğe herkesi bekliyoruz" dedi.

YAŞAMI KOLAYLAŞTIRABİLİRİZ

Etkinliğe destek veren ressamların eserleri ve yazarların kitaplarından o gün elde edecekleri gelirin Akülü Tekerlekli sandalye alımı için, Menemen Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne aktarılacağını belirten Irmak, "Hepimizin bu topluma karşı sorumluluklarımız var. İstersek daha yaşanabilir bir dünyayı el ele oluşturabiliriz. Destek verenlere şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN; “SANAT ŞÖLENİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Belediyelerin sadece yol, su, kanal, ulaşım gibi hizmetlerle ilgilenmemesi gerektiğini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 18 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde sosyal projelere büyük önem verdiğini ve bu alanda hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade ederek; “Dünyada iz bırakmış büyük insanlara baktığımızda, sanata ve edebiyata büyük önem verdikleri görülüyor. Bu yüzden büyük olduklarını söyleyemesek de, hiç değilse bu ilgilerinin başarıya giden yolda işlerini kolaylaştırdığını düşünüyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damalarından biri kopmuş demektir’ sözünü hafızalarımızda sürekli canlı tutmalı, sanata ve sanatçıya daha çok değer vererek, vatandaşlarımıza sanatsal faaliyetlerde yer alma imkanı sunmalıyız. Bu düşüncelerle önümüzdeki hafta sonunda Belediyemiz ve Haber Hürriyeti Gazetesi işbirliğinde Menemen’de sanatın farklı türlerinin yaşanacağı bir etkinlik düzenlemek istedik. Tüm sanatseverleri 21 Mayıs’ta Gölpark Menemen’de gerçekleştireceğimiz sanat şölenimize davet ediyorum. Başta proje ortağımız Haber Hürriyeti Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Irmak olmak üzere,  bu projeye destek veren tüm sanatçılarımıza şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum”dedi. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.