Peker, 'Emperyalist güçlere karşı en büyük kozumuz; ''ÇİN'''

Peker, 'Emperyalist güçlere karşı en büyük kozumuz; ''ÇİN'''

Ünlü iş adamı Sedat Peker Ahsen TV'ye bir röportaj verdi. Röportajında emperyalist güçlerle karşı ülkemizin verdiği mücadeleye dikkat çekerek, Çin kartını bu emperyalist güçlere karşı kullanmanın önemine değindi ve ekledi.

Sedat Peker Ahsen TV'ye verdiği röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son günlerde emperyalist güçlere karşı ülkemizin verdiği mücadeleye dikkat çeken Peker, Çin'in şuan bu emperyalist ülkelere karşı elimizdeki en büyük koz olduğunu dile getirdi.

İşte Sedat Peker'in O Açıklamaları; 

''Emperyalist Güçler Bu Görüntüleri Pompalayabilir!''

''Doğu Türkistan bizim namus davamızdır. Ancak şu günlerde başka yerlerde yaşanmış olan bazı video görüntüleri, bazı resimler Çin'in Doğu Türkistan'da zulüm yaptığına dair emperyalist ülkelerin istihbarat birimleri tarafından sosyal medyaya pompalanabilir.

Eğer biz de bu algının bir parçası olursak; ki Çin kartı şuan bu emperyalist güçlere karşı elimizdeki en önemli kozken, devletimizin elini bu şekilde bir oyuna gelerek zayıflatmamamız gerekir. Ama Doğu Türkistan davasını da asla unutmayıp beynimizde de, yüreğimizde de her saniye yaşatmamız gerekir. 

Bir davanın başarıya ulaşması için gerekli olan en önemli şey akıldır. Aklın rehberliğinde hareket edip Yüce Mevladan da bize yardım etmesini dilemeliyiz. Ben buna inanıyorum.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.