Peker, kan davalıları barıştırdı

Peker, kan davalıları barıştırdı

Uzun yıllardır Soner Şengüller ve Ramazan Özaslan arasında devam eden kan davası, Sedat Peker’in araya girmesiyle barışla sonuçlandı. 

PEKER, İKİ İSMİ BARIŞTIRDI

Geçtiğimiz yıllarda da basında geniş yer bulan ve alacak-verecek meselesi yüzünden Adıyamanlılar olarak bilinen Ramazan Özaslan ve Soner Şengüller’in arasında başlayan husumete, Sedat Peker son noktayı koyarak, barış sağladı.

BARIŞI SAĞLAYABİLDİM

Peker konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “1990'lı yıllardan itibaren tanıdığım Soner Şengüller ve Ramazan Özaslan isimli dostlarımın arasında var olan, husumetin ortadan kalkması için her iki dostumla çeşitli görüşmeler yaptım. Yüce ALLAH'a şükürler olsun ki, bu görüşmelerin sonunda mahcubiyet yaşamayarak arada ki husumeti bitirip barışı sağlayabildim.

BARIŞÇI TUTUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Bu görüşmelerde, Ramazan Özaslan dostumun kuzeni olan Sabri Beyhan'ın, Soner Şengüller isimli dostumun ahiretlik kardeşi olan Volkan Reçber'in çok emekleri geçti. Her iki kardeşime, bu yapıcı ve barışçı tutumları için tüm kalbimle teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

ACI OLAYLAR SONA ERDİ

Geçmişte yaşanılan tüm acı olaylar bugün itibariyle sonlandırılmış ve barış sağlanmıştır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, bu barış kıyamete kadar devam edecek bir barış olacaktır. Her iki dostuma, barışı sağlayabilme şerefini şahsıma uygun gördükleri için tüm kalbimle teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.