Peker’den Berat Albayrak açıklaması

Peker’den Berat Albayrak açıklaması

 Geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilk video ile hakkında yapılan algı operasyonlarını masaya yatıran Sedat Peker, ikinci videoyu da kamuoyuyla paylaştı. 

PEKER’E ALBAYRAK OYUNU

Kendisine yapılan algı operasyonlarını anlattığı videonun ikincisini yayınlayan Sedat Peker, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Yurtdışına çıkmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer veren Peker, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın adını kullanan bir şebekenin kendisine oynadığı oyunların perde arkasını kamuoyuna anlattı.

GÖZALTINA ALIN

Peker yayınladığı videoda, “... Tam uçak kalkacakken, pistin orada uçak 1 saat kadar durduruldu. Kaptana sordum. Dedi ki, ‘Bilmiyoruz.’ Daha sonra, ‘Sayın Cumhurbaşkanının uçağı gelecekmiş, ondan bekliyoruz…’ Fakat o gün Sayın Cumhurbaşkanının oraya uçağının inişi yokmuş. Neyse biz uçağa bindik Karadağ’a geldik, ben buraya yerleştim. 2-3 saat geçmedi, bir arkadaşım aradı: ‘Sizi bugün havaalanında beklettiler mi?’ dedi. ‘Evet beklettiler’ dedim. Dedi ki, ‘Berat bey talimat vermiş. Sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin. Onu gözaltına alın, sonra cezaevine atın.’ Demişler ki, dosya hazır değil, yurtdışına çıkış yasağı olmadığı için bırakmazsak suç olur, zaten 1 hafta Karadağ’a gidiyor, geri geliyor. Gene gidip geri gelir’ demişler.
 
BERAT BEY BENİ YOK ETMEK İSTİYOR

Artık kafamın içinde her şey netleşti. Kesinlikle berat bey beni yok etmek istiyor. Daha sonraki dönemlerde burada da yanıma gelen, telefon açan herkes, ‘Berat bey bunu yaptı.’ ‘Berat bey bunu yapacak…’ Berat bey şunu yapacak…’

ORTAK NOKTAMIZ YOK

Kıymetli dostlarım, bir gün Makedonya’da Üsküp’te otururken, kaldığım otelin yanında bir cami vardı. Sanırım akşam ezanıydı. Akşam ezanı okunurken, içime şöyle bir hissiyat girdi. Neden bana bunları yapıyor? Çevresinden tanıdığım bir insanı aradım. Kendisinin tüm yakın çevresiyle ilişkileri olan değerli büyük bir işadamı… Kendisine bu durumu anlattım. Kendisi de dedi ki, ‘Benim de haberim olurdu öyle bir şey olsaydı. Ancak senin için bunu araştıracağım. Çevresinden ailesinden, sülalesinden araştıracağım’. Döndü bana dedi ki: ‘Seninle hiçbir sorunu olmaz, olamaz, çünkü hiçbir konuda ortak noktanız yok. Ne siyasi rakipsiniz, ne de başka bir sebep var. Sonra düşündüm. Tabiî ki siyasi rakip değiliz. Çünkü ben hayatım boyunca siyasetin içinde olmayacağım. Maliyeyi ilgilendirecek kadar da para sahibi değilim. herkes bilir, namus sahibi, şeref sahibi dost, düşmanlarım, Sedat Peker kazandığı parayı en geç iki gün içinde dağıtır diye.

HEPSİNİ KOVMAYA BAŞLADIM

Kıymetli dostlarım 3 hafta boyunca böyle sürdü bu. 3 hafta sonunda yanıma kim gelirse hepsini kovmaya başladım. ‘Bu konuyu açarsanız sizi kovarım’ dedim. Bazılarına hakaret etimi bazılarına söylendim. Ve bu konu 3 hafta sonunda tamamen gündemden kalktı.

ALBAYRAK PLANLARI BAŞARISIZ OLUNCA…

 Ancak o planlayıp başaramayanlar, başka bir şekilde, bir anda önceden planlanladığı anlatacağım şekilde sistematik olarak, tüm polis teşkilatını asla kastetmiyorum. Hepsi başımızın üzerinde yeri var ancak polis teşkilatının içinde bir klik tarafından desteklenen, birkaç derin devlet olduğunu iddia eden çakalın oyunları ve birkaç kişinin organizasyonuyla bir anda da hepinizin dikkatini çektiği üzere sosyal medyada lağımdan boşalan fareler gibi ar, namus, şeref bilmeyen, düşmanlık bilmeyen, haya bilmeyen karaktersiz insanların sözlerini duymaya başladık.

ORADAN BAKINCA BEN BURADAN GERİ ZEKALI GİBİ GÖRÜNÜYORSAM…

Beni üzen vallahi şu, billahi şu: Oradan bakınca ben buradan geri zekalı gibi görünüyorsam bu benim için ölümden daha kötü… Yani 3-5 tane adama küfür ettireceksin, ben de liseli, ortaokuldaki genç kardeşlerimiz gibi ergen havasında davranıp, ‘Ulan bana mı’ diyeceğim, onları vurduracağım. Yani bu mu? Yani sizin planınız bu mu? Yani sizin zeka seviyeniz bu mu? Benim sinirlerim çelikten kardeşim… 80 milyonu çıkarın küfür ettirin isterseniz… İsterseniz 8 milyarlık dünya nüfusunu küfür ettirin.

KERAMET LAF SÖYLEMEKTE DEĞİL

Ben planın dışına çıkmam. Gücünden emin olanlar, her zaman plan sahibi olanlardır. Ben gücümden dün de emindim, bugün de eminim, yarın da emin olacağım.  Saddam da atıp tutuyordu hatırlarsanız televizyonlarda… Hem kendi, hem bakanları, hem de komutanları küfür kafir ediyorlardı… Sonuç, lağım çukurundan, bok çukurundan çıkardılar. Keramet laf söylemekte değil. Her zaman söylediğim gibi o lafı yapabilmekte...

ONLARI ORGANİZE EDENLERE SÖYLÜYORUM

Kıymetli dostlarım bu şahısları muhatap olup, onlara akıl vermek mümkün değil. Zahmet olmazsa siz onlara iletin. O sokak takımına söylemiyorum. O cırcır böceklerine, zavallı uyuşturucu bağımlısı, müptezellere söylemiyorum. Onları organize edenlere söylüyorum.

KİTAP OKUSUNLAR

2500 sene evvel Çin’de yaşamış bir bilge Sun Tzu… Filozof… Sun Tzu’nun dövüş sanatı için bir kitabı var. Lütfen alıp onu okusunlar… Işık’ın savaşçısın el kitabı Paulo Coelho yazarı… Alıp okusunlar. Bunları okurlarsa ve bunlar gibi daha profesyonel eserler okurlarsa, beyinleri biraz çalışmaya başlar. Beyinleri çalışmaya başladığı zaman da bana layık düşman olurlar.

 YÜCE ALLAH’IMIN GALİBA BENİM İÇİN BİÇTİĞİ BİR İMTİHAN

Allah aşkına çocukluğumdan beri hep aynı şeyi söyledim. Bir Kızılderili öğretisinde görmüştüm. Kızılderili savaşa girmeden önce şöyle dua ediyordu:’Allah’ım yarın karşılaşacağım savaşta, düşmanıma bilgelik, cesaret ve onur ver. Çünkü savaşın sonunda galip gelen ben olursam, kazandığım savaştan utanç duymayayım’ diyor. Kıymetli kardeşlerim, kıymetli dostlarım, çocukluğumdan beri bu duayı eden şahsıma, böyle onursuz, böyle şerefsiz, böyle hayasız düşmanlarım denk gelmesi de Yüce Allah’ımın galiba benim için biçtiği bir imtihandır diyorum. Kemaliyete tam olarak erebilmem için benim için biçtiği bir imtihandır diye düşünüyorum.

 YÜCE ALLAH’IM BİZİ UTANDIRMASIN

… Bu videoyu bitirmeden önce de dostlarıma bir şey söylemek istiyorum. Geçmişte dostluk yapanlara bir şeyler söylemek istiyorum. Şuan dost olduklarımıza bir şeyler söylemek istiyorum. Ehlibeytin aslanı Hz Ali şöyle der: ‘Dostuna yardım etmekte duyarsız olan, geç kalan mutlaka ama mutlaka bir zaman geldiğinde, düşmanının darbesiyle uyanır.’ İnşallah sizlerin başına böyle bir şey gelmez. Allaha şükürler olsun, bizlerin verdiği bu mücadelede bir yardıma ihtiyacımız yok. Zaten doğruların gözle görülmeyen orduları vardır. O ordular bizim bilmediğimiz yerlerde bize yardım etmektedirler.  Kıymetli kardeşlerim, kıymetli arkadaşlarım Yüce Allah’ım bizi utandırmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.