Peker'e üniversiteden konferans talebi

Peker'e üniversiteden konferans talebi

Sedat Peker, Balkan ülkelerinde bulunan ve en büyük üniversitelerden biri olan Fon Üniversitesi'ne konuk oldu.

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan Fon Üniversitesi öğrencilerinin isteği üzerine okulda konferans talebi alan Sedat Peker, yaşadığı o anları ise sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde paylaştı:

FON ÜNİVERSİTESİ'NE GİTTİM

"Kıymetli dostlarım,

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp'te, Uluslararası Fon Üniversitesi'nin sahibi olan Sn. Sefer Canovski Beyefendi ve saygıdeğer eşi Sezen Canovski Hanımefendinin misafiri olarak Fon Üniversitesi'ne gittim. 

SEFER BEYEFENDİNİN BABASI

Kuzey Makedonya Torbeş Partisi'nin(Avrupai Gelecek) Genel Başkanı Sn. Fiat Canovski de davette bulunmaktaydı. Kendileri Sefer Beyefendinin babası olması dolayısıyla hem de şahsımı misafir etmek için bu güzel davete katılarak şahsıma şeref verdi. 

ŞEREFLE KABUL ETTİM

Üniversitenin sahibi Sn. Sefer Canovski; "Okulumuzda birçok ülkeden öğrencilerimiz var. Sizi birçoğu merak ediyor. Üniversitemizde sizin adınıza bir konferans düzenlesek katılır mısınız?" diye sorduğunda bu güzel davetlerini şerefle kabul ettim. 

e007447b-3034-4411-8f1b-343bfbb81988.jpg

GERÇEKTEN AĞLANACAK HALİME GÜLÜYORUM

Ancak, içimden kendi kendime de gülmeyi ihmal etmedim. Kim oldukları herkesçe bilinen iki tane aklıevvelin aleyhimde gizli tanıklık yapmasıyla takriben bir senedir ülkemden uzağım. Ancak Balkanların en büyük üniversitesinde öğrencilere konferans vermek için davet alıyorum ve sayın parti başkanları, sayın başbakanlar ve cumhurbaşkanları tarafından kabul görüp davet ediliyorum. Gerçekten ağlanacak halime gülüyorum, gülüyorum, gülüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.