Peker'in esnaf ziyaretinde Binali Yıldırım detayı

Peker'in esnaf ziyaretinde Binali Yıldırım detayı

Sedat Peker'in miting havasına dönüşen esnaf ziyareti...

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri'ne sayılı günler kala Beykoz'da esnafla bir araya gelen Sedat Peker, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Yaptığı ziyaretin görüntülerini de yayınlayan Peker, açıklamalarında Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım'ın destekleneceği yönünde esnafla mutabık kaldığını da dile getirdi.

İşte Peker'in yaptığı esnaf ziyaretinin ardından yaptığı dikkat çeken açıklamaları..

"Kıymetli dostlarım, gençlik yıllarımızdan bugüne kadar hem vefasında, hem de kardeşliğinde her zaman sadakatini ve dostluğunu en üst derecede göstermiş olan Harun Yılmaz kardeşimiz, kendi mekanında şahsıma bir akşam yemeği düzenledi. Çevresindeki diğer esnaf kardeşlerimizin de katılımıyla yemeğimiz adeta küçük bir miting alanına dönüştü. Tüm esnaf kardeşlerimizin bu seçimin öneminin farkında olması şahsımı son derece mutlu etti. Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Binali Bey’in kendisine karşı kurulan tüm oyunlar karşısında dirayetini koruması ve kurulan oyunları tek tek açığa çıkarması esnaf kardeşlerimizi çok etkilemiş... Yüce Allah'ım utandırmasın"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.