Pekin ördeğinden sonra sülün ve keklik, Red Dragon'da

Pekin ördeğinden sonra sülün ve keklik, Red Dragon'da

İzmir restoranları arasında bir ilki gerçekleştirerek sülün ve keklik eklediklerini, bu farklı lezzetin İzmirliler tarafından beğenileceğine inandıklarını söyledi.

Red Dragon işletmecisi Tolga Işık, 2017 yazı için önemli bir adım atarak tüm menüyü değiştirdiklerini, yeni menü içerisine İzmir restoranları arasında bir ilki gerçekleştirerek sülün ve keklik eklediklerini, bu farklı lezzetin İzmirliler tarafından beğenileceğine inandıklarını söyledi.

Tolga Işık, yaz hazırlıklarına İzmir ve Bodrum'daki mekanlarda devam edildiğini, bu yıl turizmin iyileşmeye başlaması ile Bodrum marinadaki Red Dragon'da turist patlaması beklediklerini ifade ederek şöyle dedi: ''Geçen yıl gerçekten turizm açsından zor bir yıldı. Bizim işlerimiz iyi olmasına rağmen pek çok yakınımızın kepenk kapattığını gördük. Bu seneden çok umutluyuz. Yeni menülerin tutulacağına inanıyoruz. Zira, bunun için bir anket yaptırdık. Yakın zamanda menülerimizle hizmette olacağız.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.