"Pembe aslında siyahtır" oyunu Kınık'ta sahnelendi!

"Pembe aslında siyahtır" oyunu Kınık'ta sahnelendi!

Kınık'ta Tiyatro Balans Grubu tarafından, "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyunu Kınıklı öğrencilerle buluştu.

Kınık Belediyesi Kınıklı öğrencilere farkındalık yaratmak amacıyla, Kınık Öğretmenevi amfi salonunda "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyununu, Kınıklı öğrencilerle buluşturdu. Kınık Öğretmenevinde sahnelenen tiyatro oyunu büyük ilgiyle izlendi.

25478-2.jpg

Gençlerin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak için gerçekleştirilen, sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Oyunda madde bağımlılığı ve madde bağımlılığının zararları dramatik bir şekilde sahnelendi. Gençlerimizin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak ve bunlardan uzak durmaları sağlamak için eğitici çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

25478-1.jpg

Uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını arttırmak için gerçekleştirilen gösterim sonrasında, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer gösteriyi yapan tiyatroculara teşekkür ederek, gençlere bu konuda dikkatli ve hassas olmaları yönünde konuşmalarda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.