Pet İzmir 2021'e büyük ilgi!

Pet İzmir 2021'e büyük ilgi!

PET İZMİR 2021, Uluslararası İzmir Evcil Hayvan, Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’na Fuar İzmir ev sahipliği yapıyor.

Pet sektöründeki seçkin 150 firmanın 500’den fazla marka ile katıldığı organizasyon C Holde gerçekleşiyor. Pandemi nedeniyle 1.5 aranın ardından açılan organizasyon pet sektörü ve hayvan severlerden büyük ilgi gördü.

FUAR BEKLEDİĞİMİN ÇOK ÜZERİNDE

Fuar ziyaretçilerinden Canan Yelkin, “Evcil hayvanlarımız bizim can dostlarımız. Kendi yediğime içtiğime nasıl dikkat ediyorsam sevimli arkadaşıma da öyle özen gösteriyorum. Ben bir günde en az üç kez kıyafet değiştiriyorum. Can dostumun da en az üç kıyafet değiştirmesini arzu ediyorum. Onun bakımı giyimi kuşamı için son gelişmeleri takip etmek için fuarı ziyaret ediyorum. En büyük fuarın İzmir’de olması bu kentin evcil hayvanlara gösterdiği değerinde bir göstergesi. Beklediğimin çok üzerinde bir organizasyon ile karşılaştım” dedi.

goz-doldurdu-04.jpg

YILDA İKİ KEZ YAPILSIN

Fuar ziyaretçilerinden Sarp Yılkın, “Evimde birlikte yaşadığım can dostumla bir fuarı ziyaret edebilmek büyük mutluluk. Her Pet İzmir’i ziyaret ediyorum. 1.5 yıllık ara bize çok uzun gibi geldi. O nedenle 4 günlük fuara birkaç kez gelmek istiyorum. Bugün gıda ürünleriyle ilgilendim. Yetkililerden önemli güncel bilgiler aldım. Bu bilgilerin ışığında can dostumun beslenme programında yaşına da uygun olarak değişiklikler yapacağım. Fuarı yapanlardan yılda iki kez düzenlemelerini talep ediyorum” şeklinde konuştu.

FUAR HEDEFİMİZİ İLK GÜNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Fuar katılımcı temsilcilerinden Nedim Kamacı, “Pandemi döneminde hayvan severlerin dijital yönelimlerini karşıladık. Pet İzmir fiziki bir organizasyon. Üretici, Bayi ve hayvan severler tek çatı altında. Kafalarda en ufak soru işareti bile bırakmayacak şekilde gülcü ve güvenilir bir iletişim kurulabiliyor. Türkiye’nin en modern fuar kompleksinde gerçekleşen organizasyona ilgi beklediğimizin çok çok üzerinde. Fuar hedefimizi daha ilk günden gerçekleştirdik.

.jpg

İZMİR FARKINI ORTAYA KOYDUK

Türkiye’nin batıya açılan kapısı İzmir’deki fuarın farkını ortaya koyduğuna dikkat çeken TEMA Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karslı, “Ülkenin en büyük organizasyonuna yakışır bir fuarı gerçekleştirme hedefiyle çalıştık. Titiz çalışmamız sektörle güçlü iletişimimiz meyvesini verdi. Gerek katılımcılarımızın seçkinliği ve zengin ünün yelpazesi, gerekse ziyaretçi ilgisi doğru bir iş yaptığımızı ortaya koyuyor. Katılımcılarımızdan toplam fuar hedefini ilk gün gerçekleştirdiğini söyleyenler oldu. Ziyaretçiler övgülerini dile getiriyor. 1.5 yıl sabırla beklenmesine değecek bir fuar bizi katılımcılarımızı ve hayvan severlerimizi mutlu ediyor”şeklinde konuştu.

RENKLİ ETKİNLİKLER HAFTA SONU

Pet İzmir 2021 kapsamında birbirinden renkli etkinlikler gerçekleşecek. Sevimli dostlar defilede podyuma çıkacak. Akıllı köpekler gösteri yapacak. Pet Grooming showlar gerçekleşecek. Uluslararası Köpek Irkları ile Pet Grooming yarışmaları heyecanlı geçecek. İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün köpekleri yapacağı gösteride nefesleri kesecek. Uzmanlar evcil hayvanların barınması ve bakımı konusunda önemli bilgiler paylaşacak. Fuar İzmir’deki organizasyon 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde 4 gün süreyle her gün 11.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.