PET İZMİR başlıyor

PET İZMİR başlıyor

Evcil hayvan sektörünün öncüleri 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı PET İZMİR 2022’de en yeni trend ürün ve hizmetlerini sunacak.

Alanında Avrupa'nın ikinci Türkiye’nin ise en büyük pet fuarı organizasyonu 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 gerçekleşecek. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenecek uluslararası organizasyona 29 Eylül - 02 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir B holünde ev sahipliği yapacak. Sektör paydaşları ve profesyonellerine yeni ticaret kapılarını aralayacak olan PET İZMİR 2022 etkinlik, sunum ve şovları ile de gündeme damgasını vuracak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve sektör temsilcilerinin katılacağı görkemli açılış töreni 29 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Fuar ziyaretlerine protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte start verilecek. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ilk kez görücüye çıkacak geniş ürün yelpazesini dokunma mesafesinde inceleme fırsatı yakalayacak. 12 farklı ülkeden 17 yabancı firma ile yerli 227 firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuar sektörün Avrupa’daki en büyük ikinci etkinliği olacak.

ULUSLARARASI KÖPEK YARIŞMASI

Uluslararası Köpek Federasyonu’nun (KIF) 4 gün sürecek bilgilendirme sunumları ve yarışmaları büyük ilgi ile takip edilecek. Yıllardır bu yarışma için hazırlanan köpek sahipleri dereceye girmek için ter dökecek. KIF uzman hakeminin onay vermesi halinde Soy Kütük Belgeli köpekler için kayıtlar açılacak. Çok sayıda kriterin değerlendirilmesinden sonra dereceye giren köpeklere ödülleri verilecek. Köpek Oscarları olarak nitelendirilen yarışmada büyük rekabet yaşanacak.

pet-2022-3.jpg

Pet Grooming gösterileri ve 5. Pet Grooming Yarışması gerçekleşecek. En Şaşkın Kedi, En Şişman Kedi, En Asık Suratlı Kedi, Sahibine En Çok Benzeyen Kedi, En Karizmatik Kedi, En Masum Suratlı Kedi yarışması Egeli kedi severleri bir araya getirecek. Jürinin değerlendirme yaparken zorlanacağı yarışmada ödüller sahiplerine ulaştırılacak. Fuar süresince günün her saatinde Grooming Show alanında çeşitli şovlar ve yarışmalar yapılacak. Fuarın ilk iki günü İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin nefesleri kesen gösterisi gerçekleşecek. Pomeranian Irkı Kürk Bakımı ve Alopecia Hastalığı Önlemleri anlatılacak.

pet-2022-2.jpg

Sosyal sorumluluk anlayışı ile başladıkları organizasyonun uluslararası ticari bir fuara dönüştüğünü vurgulayan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Katılımcılarımız ve sektör profesyonelleri Türkiye’nin en büyük Avrupa'nın ise ikinci en büyük ticari etkinliğinin adının PET İZMİR olduğunu biliyor. Bu vizyonla katılımcılarımız kentimize geliyor. Bu hedefle sektör profesyonelleri organizasyonumuzu ziyaret ediyor. Pet pazarında rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyenlerin vitrini olan PET İZMİR FUARI‘nın katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

yarisma-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.