PHARMACTIVE İLAÇ’A ANLAMLI ÖDÜL

PHARMACTIVE İLAÇ’A ANLAMLI ÖDÜL

Pharmactive, bu yıl 19. kez düzenlenen kariyer.net İnsana Saygı Ödülü'nü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Pharmactive, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalara verilen İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.


İstanbul Maslak'taki Volkswagen Arena'da düzenlenen törenle “Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül törenine Pharmactive İlaç İnsan Kaynakları Müdürü Filiz Kaner ve Pharmactive İlaç İnsan Kaynakları biriminde çalışanlar katıldı.  


İnsan kaynakları alanında şirket olarak ilk ödülü aldıkları için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Pharmactive İnsan Kaynakları Müdürü Filiz Kaner, "Genç bir firma olarak insan kaynakları uygulamalarında bir ödül almak gurur verici. Bütün bir yılın çabası ve emeği" dedi. 


Pharmactive İlaç'ın Kariyer.net'te gördüğü ilgiye değinen Filiz Kaner, "Pozisyonlarımızla ilgili çok fazla başvuru alıyoruz. Tüm başvurular bizim için çok değerli olup, her başvuruya aynı özeni göstererek dönüş yapıyoruz" diye konuştu. 


Folkart, Volt Motor ve Livamine ile birlikte Saya Grup bünyesinde yer alan Pharmactive İlaç'ın gelecek yıllardaki hedeflerini anlatan Kaner, "Pharmactive İlaç, Saya Grup bünyesinde hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin ilk 5 eşdeğer ilaç firmasından biri olmak istiyoruz. Bu bağlamda kendimizin geliştirdiği insan kaynakları uygulamalarıyla ilaç sektöründe gelişmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda yaptığımız birçok çalışma var" ifadelerini kullandı.


Pharmactive İlaç Yönetim Kurulu'ndan her zaman destek aldıklarını kaydeden Kaner, şunları söyledi:


"Yönetim kurulumuzun bizleri desteklemesi bizler için çok değerli. Faydasını ve amacını net bir şekilde ifade ettiğimiz çalışmalarda yönetim kurulumuz bizleri destekliyor. Bu da bizlere büyük güç veriyor." 


25 milyon özgeçmiş barındıran ve 83.000’in üzerinde işletmeye hizmet veren kariyer.net, ayda 20 milyonun üzerinde ziyaret rakamı ile Türkiye’nin en yüksek trafiğe sahip online platformlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.