Phokaia Rotary Kulübü'ne tanınma belgesi!

Phokaia Rotary Kulübü'ne tanınma belgesi!

Phokaia Rotary Kulübü uluslararası tanınma belgesini törenle aldı. İzmirli rotaryenler ve Foça protokolünün hazır bulunduğu törende belge, madalya ve rozetler kulüp yetkili ve üyelerine takdim edildi.

Foça Belediyesi Karakum Plajı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Uluslararası Rotary 2440.ncı Bölge Governörü Nedim Atilla, bölge yetkilieleri ile İzmir ve Foçalı rotaryenler katıldı.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Phokaia Rotary Kulübünün kuruluş belgelerinin onanması ve uluslararası alanda tanınması anlamına gelen belgeler Nedim Atilla tarafından Phokaia Rotary Kulübü Başkanı Emre Ersoy’a takdim edildi. Emre Ersoy’a kulüp rozetini ise Foça Kaymakamı Ali Çetin taktı.

emre-ersoy-1.jpg

Uluslararası Rotary 2440.ncı Bölge Governörü Nedim Atilla bölgemizin en yeni en genç kulübünün belgelerini vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Nedim Atilla; “Bugün, çok mutlu bir gün yaşadık. Yaşıyoruz. Bölgemizin en yeni, en genç kulübünün kuruluş belgelerini kendilerine takdim ettik. Üyelerine sayın kaymakamımızın da katıldığı törenle rozetlerini taktık. Foçada bundan sonra çok güzel, çok önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu var. Adı Phokaia Rotary Kulübü. Phokaia Rotary Kulübü bu yıldan başlayarak Foçalıların hayatlarını hizmetleriyle değiştirecek. Gençlerin, çocukların , yaşlıların, herkesin işbirliği yapacağı ve herkesin yardımına koşacağı, her zaman burada farkındalık projeleri yaratacak olan bir kulüp olacak. Emre başkanımın liderliğinde çok önemli hizmetleri gerçekleştireceklerine inanıyorum. “ dedi.

nedim-atilla.jpg

Phokaia Rotary Kulübü Başkanı Emre Ersoy, bu gecenin kendileri için çok özel bir gece olduğunu belirtti. Emre Ersoy; “Bu gece bizim için çok özel bir gece. Kulübümüzün Uluslararası Rotary tarafından tanındığını kanıtlayan belgemizi aldık. Phokaia Rotary Kulübünün Foçamıza faydalı olacağına inanıyorum. Büyük hizmetler yapacağız. Bütün rotaryen arkadaşlarımız kendilerinden önce hizmeti görüyorlar kollarında. Yaklaşık şu an 22 kişiyiz. Yakında 10 katılanımız daha olacak. Foçaya sadece hizmet etmek istiyoruz. Nedim Atilla governörümle, Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın desteğiyle bu yolda hep beraber yürüyeceğiz.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.