Pınar Çocuk Devam Sütü’nden çocukların eğitimine tam destek

Pınar Çocuk Devam Sütü’nden çocukların eğitimine tam destek

Pınar Süt, her alanda ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için çalışmaya ve çocuklarını sağlıkla büyütmek isteyen ailelerin destekçisi olmaya devam ediyor

Düşyeri ile iş birliği yaparak Pınar Çocuk Devam Sütü paketleriyle 8 farklı eğitici çocuk kitabı hediye ediyor.

Sağlıklı ve mutlu nesiller için Türkiye’yi 49 yıldır yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar Süt, eğitim alanında yeni bir iş birliği daha gerçekleştirerek çocuklara kitapları sevdiriyor.

Pınar Çocuk Devam Sütü vitaminli, mineralli, çok lezzetli… Şimdi de kitap hediyeli!

Pınar Süt, eğitim eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Düşyeri iş birliğiyle çocukların ihtiyaçları olan vitamin ve mineral desteğini sağlayan Pınar Çocuk Devam Sütü paketleriyle 8 farklı eğitici çocuk kitabı hediye ediyor. İş birliği kapsamında verilen kitapların içine yerleştirilen QR kod ile kitabın video kitap versiyonuna da erişilebiliyor.

pinar-cocuk-devam-sutu-1.jpg

Çocukların hem gelişimine hem eğitimine destek

Pınar Çocuk Devam Sütü ile çocuklar sağlıkla gelişirken Ayşe Şule Bilgiç’in eğlenceli kitaplarıyla özbakım öğreniyor. Aileler bu kitapların kahramanı Kinom’un yardımı ile çocuklarına okul öncesi dönemde öğrenilmesi gereken tuvalet eğitimi, uyku düzeni gibi en temel becerileri kazandırıyor.

Pınar Süt, eğitime destek projeleri ile nitelikli nesiller yetiştirilerek toplumun refahına ve bireylerin yaşam kalitesinin arttırılmasına katkı sunuyor, daha iyi bir gelecek yaratmayı hedefliyor. Gerçekleştirdiği projeler ile çocuklarını sağlıkla ve mutlulukla büyütmek isteyen ailelerin her zaman destekçisi olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.