Pınar Çocuk Tiyatrosu, İzmirli çocuklarla buluşmaya devam ediyor!

Pınar Çocuk Tiyatrosu, İzmirli çocuklarla buluşmaya devam ediyor!

Pınar’ın çocukların gelişimlerine katkı sağlamak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla kurduğu Uluslararası Stevie Ödüllü Pınar Çocuk Tiyatrosu, “Oyun Makinesi” adlı oyunu ile Kasım ayı boyunca İzmir Buca’da minik tiyatro severlerle buluşacak

Pınar Çocuk Tiyatrosu 2, 9, 16 ve 23 Kasım 2019 tarihlerinde, 14.00 ve 16.00 saatlerinde tüm İzmir’li çocukları, tiyatronun büyülü dünyasına davet ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından bugüne kadar üç milyondan fazla çocuğu tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, ‘‘Oyun Makinesi’’ adlı interaktif oyunu ile dijital bağımlılığa karşı geleneksel oyunların önemine dikkat çekiyor.

Kurulduğu günden bu yana kesintisiz olarak her yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukları tiyatronun ilham veren dünyası ile buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, bu sezon da “Oyun Makinesi” adlı oyunu ile minik izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. “Oyun Makinesi” Kasım ayı boyunca Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu Tiyatro Salonu’nda izleyicilerle buluşacak. 1987’den bu yana 81 ilde perdelerini açan Pınar Çocuk Tiyatrosu, Türkiye’nin tüm illerinde sahne almış tek çocuk tiyatrosu olma unvanını da taşıyor. 

Eğlenceli, interaktif Oyun Makinesi

Pınar Çocuk Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Oyun Makinesi”, iki kardeş olan Ege ve Elif’in yaz tatilini geçirmek üzere ailece babaannelerinden kalan çiftlik evine gitmesiyle başlayan heyecanlı bir serüveni anlatıyor. Çiftlikte teknolojiden uzak kaldıkları anda buldukları eski ama eğlenceli Oyun Makinesi ile seksek, ip atlama, körebe, köşe kapmaca gibi unutulan eski oyunları tekrar hatırlayarak yaşadıkları eğlenceli deneyimi anlatan interaktif oyun izleyicilerin de oyuna dahil olmalarını sağlıyor. 

Pınar Çocuk Tiyatrosu ‘‘Oyun Makinesi’’ Künye

Yazan: Yunus Emre Gümüş
Yöneten: Onur Pelister
Dekor-Kostüm Tasarımı: Malike Başkan
Müzik: Cengiz Ünal- Oya Bıyıklıoğlu
Genel Sanat Yönetmeni: Kıvanç Başkan
Tiyatro Müdürü: Cenk Oral

Oyuncular
Ceren Kulusoğlu
Çetin Çelik
Dijle Konuralp
Berkan Köse

Oyun Gösterim Tarihleri

Tarih: 2-9-16-23 Kasım 2019 Cumartesi
Gösteri saati: 14.00
Gösteri saati: 16.00
Yer: Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tiyatro Salonu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.