Pınar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklarla bir araya geliyor!

Pınar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklarla bir araya geliyor!

Pınar, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Resim Atölyesi ile minik sanatseverlerle buluşurken Pınar standından ziyaretçilerine yeni ürünlerini tanıtacak.

46 yıldır sağlıklı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket eden Türkiye’nin öncü ve lider gıda markası Pınar, sanat sokağındaki Pınar Çocuk Resim Atölyesi ve Pınar standıyla 6-15 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek 88.İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini alıyor. 

Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir gelecek sunmak için çalıştıklarını söyleyen Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı “İzmir Fuarı’nda Pınar Çocuk Resim Atölyesi ile geleceğin ressamları çocuklarımızla buluşmaktan mutluyuz. Sağlıklı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ederek sosyal sorumluluk bilinciyle çağdaş eğitime, spora, kültür ve sanata destek verme geleneğimizi sürdürürken miniklere sanat sevgisini aşılayarak kültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktan ötürü gurur duyuyoruz.” dedi.

pinar-resim-atolyesi-(1).jpg

Pınar Çocuk Resim Atölyesi çocuklara resim yapmayı sevdirecek

Pınar, Resim Atölyesi ile İzmir Fuarı’nda İzmir’li minik ressamlarla buluşacak. 6-15 Eylül 2019 tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı Sanat Sokağı’nda her gün 18:00 – 22:00 saatleri arasında gerçekleştireceği Resim Atölyesi ile çocukları hayal dünyalarını resimle anlatmaya davet ediyor. Aktiviteye katılan minik ressamların resimleri, 39. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda değerlendirilecek.

Sağlık, Lezzet, Yenilik ve Yaşam Pınarı 

Türkiye’nin sağlık, lezzet, yenilik ve yaşam Pınar’ı olan marka, fuarda yeni ürünlerine de yer verecek. Tam 46 yıldır gıda ve içecek sektörüne yön veren Pınar; sağlıklı ve lezzetli yeni ürünlerini fuar boyunca tüketicilerinin beğenisine sunacak. Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Migros Sokağı’nda yer alacak Pınar standı,  fuar süresi boyunca fuar misafirlerini bekliyor olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.