Pınar Kido’nun yeni reklam filmi yayında

Pınar Kido’nun yeni reklam filmi yayında

Pınar Kido, “Kido-Pop” reklam filmi ile tüm kanallarda ve yepyeni ürün çeşitleriyle raflarda yerini aldı.

Türkiye’nin lider süt ve süt ürünleri üreticisi Pınar tarafından çocuklara özel üretilen besleyici ve lezzetli ürünlerin markası Pınar Kido, yeni ürünlerini “Kido-Pop” reklam filmi ile tüketicilerin beğenisine sundu.

“Pınar Kido, Süte Eğlence Katıyor” sloganıyla çocuklara seslenen reklam filmi, son dönemde dünyayı kasıp kavuran, çocukların ve gençlerin favorisi olan Kore Pop kültürünü ana temasına taşıyor. Çocukların kullandığı emoji hareketlerini odağında tutan yenilikçi bir tasarım ile ambalajlarını yenileyen Pınar Kido, süt içmeyi müzik ve dans ile birleştirerek Kido’nun eğlenceli dünyasını çocukların beğenisine sunuyor.

Süte eğlence katan yepyeni Pınar Kido çeşitleri raflarda

En yenilikçi, en eğlenceli ve en renkli olan Kido dünyasını çocuklarla buluşturan Pınar Kido, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yeni kampanya filmi Kido-Pop ile çocukları eğlenceli bir dünyaya davet ederken aynı zamanda yenilenen ambalajları ve Kido ailesine yeni katılan çeşitleriyle çocuklarla buluşuyor. Pınar Süt’ten gelen lezzeti ile ayrışan ve Türkiye’nin ilk gerçek meyveli sütlerini üreten Pınar Kido, klasik çilek püreli, muz püreli ve kakaolu süt çeşitlerine üç yeni ürün daha ekledi. Laktoz intoleransı yüksek olan çocuklar için özel formülü ile sütün kolay hazmedilmesini sağlayan “Laktozsuz Kakaolu Kido”, Türkiye’de ilk ve tek olan “Pamuk Şeker Aromalı Kido” ve en sevilen aromalardan biri olan “Çikolatalı Kido” raflardaki yerini aldı.

kido-sute-eglence-katiyor.jpeg

Türkiye’de tek olan lezzetleriyle sektöründe lider

Yepyeni çeşitleri ve yeni tasarımlı ambalajlarıyla çocuklarla buluşan Pınar Kido, Türkiye’de tek olan Karamelli ve Pamuk Şeker Aromalı çeşitleri ile Çikolatalı, Laktozsuz Kakaolu, Kakaolu, Muz püreli, Çilek püreli olmak üzere birbirinden lezzetli 7 farklı çeşidiyle sektörünün lideri ve en güçlü markası olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.