Pınar, Körfez ve Ortadoğu Ülkelerinde Bölgesel Güç Olmaya Devam Ediyor

Pınar, Körfez ve Ortadoğu Ülkelerinde Bölgesel Güç Olmaya Devam Ediyor

Pınar Labne, 2017 yılında üçüncü kez Gulf “Yılın Ürünü” ödülünü kazandı

Türkiye’nin yanında Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin de lider ve öncü gıda markası Pınar, 28 – 2 Mart tarihleri arasında, bu yıl 22.si düzenlenen dünyanın en büyük ve prestijli uluslararası gıda ve içecek fuarı Gulfood Fuarı’na katıldı. Bu bölgeye özel ürünleriyle bilinen ve tanınan Pınar, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşen Gulfood Fuarı’nda yoğun ilgiyle karşılandı. Fuarda hızlı tüketim ürünleri labne kategorisinde, her yıl dünyanın önde gelen firmalarına verilen, 2017 yılında üçüncü kez Gulf “Yılın Ürünü” ödülünü alan Pınar Labne yanında, Pınar Kahvaltı Kreması, Pınar Peynir çeşitleri, Pınar Börek çeşitleri, Pınar Sucuk çeşitleri tanıtıldı.
5 kıtadan, 120 ülkeden toplam 5 binin üzerinde şirketin ürünlerini tanıttığı ve 170 ülkeden 95 bin ziyaretçi tarafından gezilen fuarda Pınar’ın standı, Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden de ziyaretçileri ağırladı. Fuar boyunca standdaki Pınar mutfağında lezzetli Pınar tarifleri hazırlandı. Türkiye’den fuara özel giden şefler eşliğinde hazırlanan Pınar ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 
Pınar’ın Gulfood’daki standını ziyaret eden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Pınar’ın Gulfood’da büyük ilgi gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Pınar olarak, birçok ürün grubumuzla 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu ülkeler arasında, 30 yıldan fazladır ürünlerimizle varlık gösterdiğimiz Körfez ülkelerinin ayrı bir yeri var. Pınar Labne, Kahvaltı Kreması ve Zatarlı Labne bölgedeki tüketicilerimizin damak tadı ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak özel geliştirdiğimiz ürünler. Özel tadı ve kıvamıyla tüketicilerimize sunduğumuz Pınar Labne; Ortadoğu pazarında lider durumda. Bunun yanında 2017 yılında üçüncü kez hızlı tüketim ürünleri labne kategorisinde dünyanın önde gelen firmalarına verilen Gulf “Yılın Ürünü” ödülünü Pınar Labne ile almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bu çalışmaların yarattığı olumlu etkiyle Pınar, bu ülkelerde güvenilir ve kaliteli bir marka olarak benimsenmiş bulunuyor. Dünyanın en büyük gıda fuarı olan Gulfood’da gördüğümüz büyük ilgi de Körfez ülkelerindeki uzun yıllardır tercih edilen ve sevilen bir marka olmamızın sonucudur.” 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.