Pınar Limonata, sofralara lezzet katıyor

Pınar Limonata, sofralara lezzet katıyor

Pınar Su ve İçecek, lezzetli ve ferahlatıcı Pınar Limonata ile Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katıyor.

Türkiye’nin ilk ambalajlı suyunu üreten Pınar Su ve İçecek, sunduğu ürün gamıyla Ramazan ayında da tüketicisinin yanında olmaya devam ediyor. Yüzde yüz pancar şekeriyle tatlandırılan ve doğal kaynak suyuyla üretilen Pınar Limonata, doğal limon tadı ve ferahlatıcı etkisiyle iftar sofralarına eşlik ediyor.  Şeker tüketmek istemeyenler için Pınar Limonata’nın şekersiz seçeneği de bulunuyor. 

Ramazan sofrasının olmazsa olmazı Limonata 

Her zaman tüketici istek ve ihtiyaçlarına cevap verdiklerini belirten Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu, “Doğal kaynak suyuyla üretilen hem sağlıklı hem de lezzetli Pınar Limonatayı tüketicilerimizin beğenisine sunduk. Ramazan aylarının vazgeçilmezi, geleneksel tadın yeniden keşfi Pınar Limonata, Pınar Su ve İçecek güvencesi ve kalitesiyle limonata severlerin vazgeçilmezleri arasına girdi. 4 farklı ambalajda şekerli ve şekersiz alternatifleri bulunan Pınar Limonata’nın Ramazan sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alacağına inanıyoruz.” dedi. 

Pınar Su ve İçecek ürünleri haftanın 7 günü kapıda 

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de önlemleri beraberinde getiren Pandemi sebebiyle toplumun su ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmaya devam ettiklerini belirten Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu, “Alınan önlemler çerçevesinde büyük şehirlerde belirli günlerde sokağa çıkma yasağı uygulanırken, Pınar Su ve İçecek sipariş hattı, haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyor. Sosyal mesafenin korunması amacıyla Pınar Su ve İçecek’in mobil uygulaması üzerinden verilen siparişlerde kullanıcılarımız kredi kartı ile temassız ödeme seçeneği ile para alışverişinde bulunmadan ödemelerini güvenli bir şekilde yapabiliyor. Ramazan ayı boyunca su ve limonatanın yanı sıra sade ve aromalı maden suyu, B ve C vitamini içeren Pınar Frii ürünleri de mobil uygulama üzerinden sipariş verilebiliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.