Pınar Su ve İçecek’ten kampanya

Pınar Su ve İçecek’ten kampanya

Pınar Su ve İçecek, kullanıcılarının ceplerini ferahlatacak, Yaşam Pınarım mobil uygulamasında geçerli bir kampanya başlattı.

22 Şubat itibarıyla Yaşam Pınarım mobil uygulamasında ön ödemeli 10 adet 15 L cam damacana veya 19 L polikarbon damacana su siparişi verenler, siparişini yüzde 20 indirimli satın alıyor.

Türkiye’nin ilk ambalajlı suyunu tüketici ile buluşturan Pınar Su ve İçecek, tüketicilerin bütçesine katkı sağlayan kampanyalar sunmaya devam ediyor. “Yaşam Pınarım” mobil uygulamasından ön ödemeli 10 adet 15 L cam damacana veya 19 L polikarbon damacana su siparişi verenler, yüzde 20 indirim fırsatı yakalıyor. 22 Şubat itibarıyla başlayan fırsat kampanyasına katılan tüketiciler haklarını, kampanyaya katıldığı tarihten itibaren 3 ay içerisinde kullanabiliyor. Birbirinden lezzetli su ve içecek ürünlerini tüketicileriyle buluşturan Pınar Su ve İçecek, Yaşam Pınarım mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği kampanyalarla tüketicilerin ceplerini korumaya devam ediyor.

on-odemeli-paket-gorseli-basin-bulteni.jpg

Kampanyadan faydalanmak isteyenler; Yaşam Pınarım mobil uygulamasını Android ve IOS tabanlı cep telefonlarına Google Play, Apple Store ve App Gallery’den kolaylıkla indirerek kampanya detaylarını görebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.