Pınar Yalınızoğlu, ‘İzmir’in Gayrimenkul Sektörünü Olumlu Etkiledi'

Pınar Yalınızoğlu, ‘İzmir’in Gayrimenkul Sektörünü Olumlu Etkiledi'

İzmir Coldwell Banker Liva Broker’ı Pınar Yalınızoğlu Pınar Yalınızoğlu; ‘Otoyol, İzmir’in değerini, daha da artırdı’ açıklamasını yaptı

İstanbul-İzmir otoyolunun, başta İzmir olmak üzere, Ege bölgesindeki tatil beldelerine ulaşmada, Bayram’da büyük kolaylık sağladı. Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren İzmir Coldwell Banker Liva Broker’ı Pınar Yalınızoğlu Pınar Yalınızoğlu; ‘Otoyol, İzmir’in değerini, daha da artırdı’ dedi.

Otoyolun hizmete açılmasının İzmir ve Ege bölgesine ulaşım kolaylığı sağladığını dile getiren Pınar Yalınızoğlu, ‘her bayramda yaşanan trafik karmaşası, bu bayramda yaşanmadı. İzmir için çok değerli olan bu hizmetin faydalarını, bölgeye tatil amaçlı gelen ziyaretçiler de bizzat yaşadı ve onlarda olumlu etkiler bıraktı’ dedi.

İzmir’in turizm kabiliyetlerinin arttığı bir dönemde, otoyolun hizmete açılmasının, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere, diğer sektörlere olumlu katkıda bulunacağını söyleyen Yalınızoğlu, ‘Türkiye’nin en gözde tatil ve yaşam merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen ve Deniz ve Doğa hayatını bütünleştiren İzmir’in Urla İlçesi’ndeki Bağ Yolu Villaları projemize, ilginin artmasından bunu görebiliyoruz’ dedi.

dji_0040-a-001.jpg

URLA’NIN CAZİBESİ ARTACAK

İzmir Kalkınma Ajansı ve İzmir Belediyesi tarafından, ‘Sürdürülebilir Kalkınma Programı’nda yer alan Urla Bağ Yolunun, yerli ve yabancı ziyaretçileri, bölgeye çekeceğini öne süren Yalınızoğlu, ‘6 antik İyon kentini birbirine bağlayarak, Karaburun yarımadasını saracak “tematik yol” projesinin ortasında kalan, Urla Kuşçular Bölgesi, değeri her geçen yıl artacak cazibe merkezi olacak’ dedi.

Urla’nın Kuşçular köyü mevkiinde konumlanan, Demircili köyüne ilerledikçe yeşilin maviye harika dönüşümünü yaşayacağınız, berrak sularla kaplı çok özel bakir koylara komşu olan bölgenin, dört bir yanında çevrili çam ormanları ile çevrildiğini beliren İzmir Coldwell Banker Liva Broker’ı Pınar Yalınızoğlu Pınar Yalınızoğlu, ‘Ege’ye özgü mütevazi güzelliğiyle huzur dolu sahil kasabası Urla’da, Oksijen zenginliği ve hava akımları açısından dünyadaki en önemli yedi hava koridorundan birine sahip Kuşçular köyünde, doğayla bütünleşmenin eşsiz ferahlığını hissedebileceğiniz bir yer olan Urla Bağ Yolu deniz ve doğa hayatını aynı anda yaşamayı arayanlara, mükemmel bir seçenek oluşturdu’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.