Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair canlı yayın konuğu Oytun Özel Türkoğlu oldu

Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair canlı yayın konuğu Oytun Özel Türkoğlu oldu

Programa konuk olan Konuşmacı - Yazar Oytun Özel Türkoğlu ile geçen keyifli sohbette merak edilen sorulara cevaplar arandı.

Medya Ege TV Pınar Yeşiltay Sevim İle HER ŞEYE DAİR Programında bu hafta “Kişisel Marka Değeri Oluşturma” ve “Dijital Marka Algısı” Konuşuldu. Programa konuk olan  Konuşmacı Yazar Oytun Özel Türkoğlu ile geçen keyifli sohbette merak edilen sorulara cevaplar arandı.

img_3781.jpg

Antalya’dan programa katılmak içn gelen ünlü motivasyon konuşmacısı ve SAT KENDİNİ kitabının yazarı Oytun Özel Türkoğlu kişilerin hangi yaş grubunda olurlarsa olsunlar isimlerinin birer marka olduğunun bilincinde hareket etmeleri, kişisel markalarını doğru konumlandırmaları ve bu bağlamda da sosyal medyayı aktif ve doğru kullanmaları yönünde önerilerde bulundu.

Topluluk önünde konuşma ve konuşmacı olarak sahneye çıkma sürecini anlatan ünlü yazar ilk adımı atmak için karar verdikten sonra her şeyin kolaylaşacağını bildirdi. Katıldığı seminer ve eğitim programlarında kitabında da vurguladığı gibi özellikle öğrencilere kartvizitleri olup olmadığını soran Türkoğlu, marka değerinin olmazsa olmazları olarak kartvizit, kişisel bağlantılar, isim ve sosisimden oluşan mail adresi, efektif bir blog ve web sayfası ve düzenli güncellenen sosyal medya hesapları olduğunu bildirdi.

img_3767.jpg

Sat Kendini adını taşıyan kitabı, kitabının isminin baskılı olduğu siyah t-shirtleri ve bol alkışlı konuşmaları ile tanıdığımız Türkoğlu Pınar Yeşiltay Sevim’in sunduğu keyifli ve faydalı geçen programda anlamlı bilgiler paylaştı.

Medya Ege Tv ekranlarında her salı aksamı görmediğiniz duymadığınız bilmediğiniz hiçbir şey kalmasın bakış açısı ile saat 19:00’da yayınlanan Pınar Yeşiltay Sevim İle HER ŞEYE DAİR Programına MedyaEge TV Facebook ve Pınar Yeşiltay Sevim Medya Facebook (@okuyananne) Sosyal medya hesaplarından ulaşarak tekrarını izleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.