Pınar Yeşiltay Sevim, okul öncesi eğitime dikkat çekti

Pınar Yeşiltay Sevim, okul öncesi eğitime dikkat çekti

Medya Ege'nin yazarı Eylül Ayça Karakuş'un hazırlayıp sunduğu Eylül Ayça Karakuş İle ''Hayatın İçinden'' Medya Ege TV canlı yayınının ilk konuğu Oyun Terapisti Pınar Yeşiltay Sevim oldu.

İlk canlı yayınla seyircileriyle buluşan Eylül Ayça Karakuş program konuğu olan Pınar Yeşiltay Sevim ile çocuklar ve ailelerin çocukları üzerindeki etkilerini ekrana taşıdılar. 

 

Oyun Terapisti olan Pınar Yeşiltay Sevim, çocuk gelişiminin önemini vurgulayarak, ailelerin çocuklarla kaliteli zaman geçirmelerini önemle rica etti. Okul öncesi eğitimin çocuklar kadar ailelerde de yarattığı farkındalığa dikkat çeken Yeşiltay Sevim çok sık yaşanılan sorunlardan örnekler vererek çözüm odaklı aileler olunmasında fayda var diyerek aileleri bilinçlendirdi. Pınar Yeşiltay Sevim, yakın tarihte de yazdığı kitabı sevenleriyle buluşturacak olmanın müjdesini verdi. 

img_1923.jpg

Eylül Ayça Karakuş'un kitap okuma alışkanlığı bir çocuğa nasıl kazandırılır sorusunun cevabını ise şu sözlerle açıkladı:

Öncelikle belirtmekte fayda var ki aileden duyduğunu değil, aileden gördüğünü yaşayan çocuklarımız var. Eğer ki aile çocuğun elinden tutup bir kitapçıya götürmüyor ise, çocukların dünyasında kitaplara yer vermiyorsa maalesef çocuğu için geleceğe yönelik bir yatırım yapmıyordur diyebilirim. Çocuklarınızı doğayla ve kitaplarla tanıştırın sevgili aileler... sözleriyle Medya Ege Tv ekranlarından mesajlarını iletti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.