PINAR’A STEVIE AWARDS’TAN İKİ ÖDÜL BİRDEN

PINAR’A STEVIE AWARDS’TAN İKİ ÖDÜL BİRDEN

Pınar, iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards’ta 2 sosyal sorumluluk projesi ile ödül kazandı. “Pınar Çocuk Resim Yarışması” ve “Pınar Süt FSC basın kiti” projeleri “Bronz Stevie” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’de her alanda ilklerin markası olan Pınar, sektördeki başarısını uluslararası ödüller ile taçlandırmaya devam ediyor.  Pınar; bu yıl 60’dan fazla ülkeden 3 bin 800’ün üzerinde başvurunun gerçekleştiği, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden Stevie Awards’ta 2 farklı alanda adını dünyanın en iyileri arasına yazdırdı.

Pınar; 36 yıldır düzenlenen öğrencilere resim sanatını sevdirerek yetenekli çocukların kendilerini geliştirmelerine imkan veren “Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması” ile Yılın Halkla İlişkiler Kampanyası “Kültür ve Sanat” alanında “Bronz Stevie” ödülüne layık görüldü.

“Sorumlu ormancılık, sorumlu ambalaj” felsefesiyle kontrollü ormanlardan elde edilen FSC® (Orman Yönetim Konseyi) etiketli paketler ile satışa sunulan Pınar Süt; FSC basın kiti ile de Avrupa’da Yılın Halkla İlişkiler Kampanyası kategorisinde “Medya İlişkileri” alanında “Bronz Stevie” ödülünün sahibi oldu. 

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş elde edilen başarıyı; “Uluslararası arenada bu takdiri görmek gurur verici. Pınar olarak kurulduğumuz yıldan bugüne tüketicilerimizin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren; süt, et, su ürün gruplarında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markayız. Gıda ve içecek sektöründe tüketicilerimize birçok ilki sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Tüm faaliyetlerimizde, sürdürülebilirliği ekonomik, çevresel ve sosyal boyutlarıyla kurumsal stratejimizin önemli bir bütünleyicisi olarak ele alıyor, bu kapsamda çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projelerimiz ile aldığımız ödülleri paydaşlarımızın beğenilerinin birer göstergesi olarak önemsiyoruz. Topluma, çevre ve doğaya saygılı, insan kaynağına önem veren, her zaman Ar-Ge çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir kurum olarak, aynı sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz” sözleriyle değerlendirdi.

Başarısını kazandığı ödüllerle destekleyen Pınar daha önce; 89 ülkede faaliyet gösteren bağımsız değerlendirme şirketi Superbrands International tarafından “süpermarka” ödülüne layık görüldü. Gönüllü olarak katılım sağladığı “Karbon ve Su Saydamlık Projesi” ile CDP tarafından 2016 yılında Liderlik A- kategorisinde değerlendirilerek, “CDP Türkiye İklim Liderleri” ve “CDP Türkiye Su Liderleri” ödüllerini kazandı. Pınar Enstitüsü tarafından yürütülen ve 6.000’in üzerinde çiğ süt üreticisine eğitim verilmesini sağlayan “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesiyle de 2015 yılında Stevie Ödüllerinde “Avrupa Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.