Pınar’dan “Bardak Kefir”

Pınar’dan “Bardak Kefir”

Türkiye’yi 49 yıldır yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar, kefir pazarına sunduğu yenilikle, pazarda ilk “yumuşak içimli” bardak kefiri satışa sundu.

Sağlıklı ve mutlu nesiller için 49 yıldır Türkiye’yi yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar tarafından tüketiciye sunulan Bardak Kefir, ekşimsi ve ağır tadı dolayısıyla tüketemeyen ama faydalı bir içecek içmek isteyen kişilere kefiri sevdirmeyi hedefliyor. Pınar Bardak Kefir, yaz mevsiminde sağlıklı ve formda kalmayı sağlarken, günlük su kaybını karşılamada yardımcı oluyor. Pınar Bardak Kefir, yumuşak içimi ve pratik bardak ambalajıyla tüketiciler tarafından her yerde severek tüketilebilecek bir yaz içeceği olarak tüketicilerle buluşuyor.

958945.jpg

İçerdiği zengin bileşenler ve yumuşak içimli tadıyla sıcak havaların vazgeçilmezi olacak

Kefirin özellikle havaların ısındığı dönemlerde sağlığımız için tüketebilecek en önemli içeceklerden biri olduğunu vurgulayan Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk; “ Havaların ısındığı bu dönemlerde, kefir sağlıklı ve formda kalmamıza yardımcı olur. Sokakta, yolculukta, toplantı arasında vb. her yerde ana öğünü atladığımızda 1 bardak kefirle tüketilen 1 muz ve bir avuç çiğ badem ana öğün ihtiyacını karşılar. Ya da karnınız kazındığında 1 bardak kefir, bir avuç leblebiyle ana öğüne kadar tok kalmanızı sağlar. Kefir proteinden zengin yapısı, kalsiyum içermesi ve düşük glisemik indeksi özelliği ile kan şekerini dengeleyip tokluk hissi vererek zayıflamaya yardımcı olur. Kefirin içeriğindeki faydalı bakteriler; metabolizmayı hızlandırırken şişkinlik, kabızlık gibi sindirim şikayetlerini azaltır. Her gün 1 bardak kefir ile sağlıklı ve formda kalın” dedi.

%60 oranında daha az ambalaj atığı oluşturmayı hedefliyor

Pınar, sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında çevreye duyarlılığı odak noktasına alarak yeni bardak ambalajıyla %60 oranında daha az ambalaj atığı oluşturmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.