Pınar'ın Oyun Treni çocuklar için yola çıkıyor

Pınar'ın Oyun Treni çocuklar için yola çıkıyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu, 31. yılında tüm Türkiye’de sahnelenmiş tek çocuk tiyatrosu olacak

Pınar Çocuk Tiyatrosu, 31 yıldır kesintisiz olarak devam ettirdiği gösterimlerine Oyun Treni turnesiyle devam ediyor. Çocukların eğlenerek öğrendiği sorularla ve yarışmalarla katılımcı oldukları Oyun Treni, 7-14 Mayıs tarihleri arasında Çankırı, Afyon, Uşak, İzmir ve Çanakkale’de minik izleyiciler için sahnelenecek. Bu yıl ilk defa Çankırılı çocuklarla buluşacak Pınar Çocuk Tiyatrosu, böylece Türkiye’nin tüm illerinde sahne almış tek çocuk tiyatrosu olacak.

Gıda sektörünün öncü markası Pınar’ın çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurduğu uluslararası ödüllü Pınar Çocuk Tiyatrosu, Türkiye turnesine çıkıyor. Kurulduğu günden bu yana kesintisiz olarak her yıl Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukları tiyatronun ilham veren dünyası ile buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 7-14 Mayıs tarihleri arasında devam edecek turne kapsamında Çankırı, Afyon, Uşak, İzmir ve Çanakkale’de sahnelenecek.

Çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla 1987’den bu yana Anadolu’nun en uzak köşelerinde çocuklarla buluşan Pınar Çocuk Tiyatrosu, Çankırı’da ilk kez sahne alacak. Çankırı’da düzenlenecek gösterinin ardından Pınar Çocuk Tiyatrosu, Türkiye çapında tüm illerde oyun sahnelemiş olacak.

Çocuklara aile içi iletişim, arkadaşlık, dostluk, bilimin önemi gibi konular skeçlerle anlatan Oyun Treni, mutlu ve sağlıklı yaşamın önemi yarışmalarla vurgulanıyor. Neşeli müzikler, danslar ve şiirsel bir anlatımla süslenen oyun, kimi ilk kez tiyatro sahnesiyle tanışan minik izleyicilere keyifli saatler yaşatıyor. 

“Oyun Treni” Künye 
Yazan ve Yöneten: Yıldırım Bayazıt
Genel Sanat Yönetmeni: Şakir Demirpehlivan
Dekor & Kostüm Tasarım: Malike Altan Başkan
Sahne Amiri: Münevver Tepe
Işık Ses Uygulama: İlker Aksu, Harun Başkan
Müzik: Utku Güçoğlu

Oyuncular: 
Cansın Bezircilioğlu
Işık Yönt
Zeynep Eylül Demirpehlivan
Yağmur Şimşek
Abdülhamit Mutlu
Bahadır Cihat Ayger

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.