Pinhani, Özel Ege'yi coşturacak

Pinhani, Özel Ege'yi coşturacak

Eraslan Vakfının katkılarıyla düzenlenen Özel Ege Lisesinin 19. Okul Şenliği ve Bahar Konseri’nde ünlü müzik grubu Pinhani sahne alacak.

 

Özel Ege Lisesinin geleneksel Okul Şenliği ve Bahar Konseri İzmirlilere bu yıl 19. kez kapılarını açacak.  7 Mayıs 2017 Pazar günü 16.30-20.30 saatleri arasında birbirinden renkli aktiviteye ev sahipliği yapacak şenlik Pinhani konseri ile devam edecek. Baharın karşılanması, öğrenci, öğretmen ve ailelerin bir arada keyifli zaman geçirmeleri amacıyla düzenlenen şenlikte Sevimli Kahramanlar, açık hava oyuncakları, eğlenceli oyun parkurları, dans ve müzik gösterileri, kum boyama,  karma yıl sonu sergisi gibi pek çok etkinlik yer alacak.  0-6 yaş grubu için ücretsiz olan etkinliğin biletleri 45 TL karşılığında okul mağazasından satın alınabilir. Ücrete bir kişilik yiyecek, içecek ve tatlı menüsü dâhildir.

Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu yaptığı açıklamada, “Okul yerleşkemizde yapacağımız Özel Ege Lisesi Şenliği ve Bahar Konseri kapsamında çocuklarımız ve gençlerimiz için çok keyifli etkinlikler düzenledik. Etkinlikte Türkiye çapında sevilen bir grup olan Pinhani birbirinden güzel şarkılarından oluşan bir konser verecek. Tüm İzmirlileri şenliğimize bekleriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.