Pizza Pizza, Terra Pizza ismiyle faaliyet gösterecek!

Pizza Pizza, Terra Pizza ismiyle faaliyet gösterecek!

Türkiye'nin ilk zincir pizza restoranlarından Pizza Pizza, bundan böyle Terra Pizza ismiyle faaliyet gösterecek.

25. yılına girerken oldukça geniş kapsamlı bir büyüme ve gelişme süreci başlatan ve yeni dönemde tüketicilerine “Gel Beraber Olsun” diyen Terra Pizza, yeni ismini ve logosunu bir reklam filmiyle tanıttı.

25 yıl önce İzmir’de bir şubeyle pizza sektörüne giriş yapan Pizza Pizza; lezzeti, kalitesi ve hizmet anlayışıyla Türkiye çapında pizza severlerin gönlünde taht kurdu. Aynı değerleri ruhunda taşıyarak, büyüme ve yenilenme stratejisi kapsamında adını Terra Pizza olarak değiştiren marka, yenilikçi ürünleriyle pizza tutkunlarının keyifli anlarına ortak olmayı hedefliyor. Yen ismiyle Terra Pizza, yaşadığı kurumsal dönüşümü yeni bir reklam filmiyle duyurdu.

Terra Pizza’nın yenilenen marka dünyasını tanıtma amacıyla yayınlanan filmde, markanın yeni logosu ve pazarlama stratejisi eğlenceli bir dille anlatılıyor. Pizzanın paylaşıma en uygun yiyeceklerden biri olması ve her diliminde kutlanmaya değer anlar yaratması, kendi kültürümüze özel “Gel Beraber Olsun” sloganıyla hayata geçiyor. Reklam filminde, Terra Pizza’yı paylaşmanın önemine ve taze malzemelerle hazırlanan benzersiz pizzalarının çekiciliğine vurgu yapılıyor. 

Terra Pizza ismini; dünya, toprak, yer anlamına gelen “Terra” kelimesinden alıyor. Terra Pizza benzersiz lezzeti, yeni pazarlama stratejisi ve ismi ile pizza severlerin keyifli anlar yaşamalarına ortak olmak istiyor ve yeni dönemde pizza severleri bir pizzanın etrafında buluşmaya  “Gel Beraber Olsun” diyerek davet ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.