PKK AK Partili Ünlü İşadamını Kaçırdı Soyup Oynattırdı

PKK AK Partili Ünlü İşadamını Kaçırdı Soyup Oynattırdı

PKK'lı teröristler tanınan iş adamlarından birini kaçırarak soyup dansöz gibi oynattılar ve hepsini kameraya aldılar.

Bu yıl 10 Haziran'da meydana gelen olayda Erzurum Horasan'da tanınan iş adamı ve AK Parti Kurucu İlçe Başkanı İlhami Yılmaz, emniyet müdürlüğüne giderek kaçırıldığı için şikayetçi oldu. Yılmaz, kendisini PKK'lıların kaçırdığını, soyduğunu ve oynatarak videoya aldığını ifade eden 7 çocuk babası İlhami Yılmaz, şahısların kendisine işkence yaptığını ve zorla çek senet imzaladıklarını öne sürdü.

İş görüşmesi için kendisini aracıyla alan biriyle beraber yolda giderken aniden önünü kesen bir araçtan inen 5-6 kişinin kendisini zorla kendi araçlarına bindirdiğini söyleyen işadamı, ıssız bir bölgeye götürüldüğünü söyledi. 

Araçtan kendisini indiren teröristlerin başına silah dayayarak zorla çek senet imzalattırdıklarını ifade eden Yılmaz, 420 bin liralık çek senete imza attırıldığını söyledi. Senetlere imza atmasının ardından teröristlerin kendisini soyarak zorla oynattırdığı belirten AK Parti Horasan Kurucu İlçe Başkanı, bu esnade görüntüleri videoya aldıklarını söyledi. Teröristler yaptıklarının ardından iş adamını serbest bırakınca, polise giden iş adamı şikayetçi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.