PKU’lu miniklere özel yeni yıl partisi

PKU’lu miniklere özel yeni yıl partisi

Bornova Belediyesi’nin Çölyak Hastaları ve PKU’lu (Fenilketonüri) çocukların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla Dramalılar Köşkü’nün bahçesinde hizmete açtığı Diyet Kafe, çocukların yılbaşı partisine ev sahipliği yaptı

Bornova Belediyesi’nin Çölyak Hastaları ve PKU’lu (Fenilketonüri) çocukların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla Dramalılar Köşkü’nün bahçesinde hizmete açtığı Diyet Kafe, çocukların yılbaşı partisine ev sahipliği yaptı. Bornova Belediyesi, Fenilketonüri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan partide çocuklar gönüllerince eğlendi.  Öte yandan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çalışanlarla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Bornova Belediyesi’nin Çölyak ve PKU hastaları için Dramalılar Köşkü’nün içinde bu yıl hizmete açtığı Diyet Kafe’de minikler için yılbaşı partisi düzenlendi. Bornova Belediyesi, Fenilketonüri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan eğlence renkli görüntülere sahne oldu.

Yılbaşı süsleri yaptılar

PKU’lu çocuklar için düzenlenen özel eğlencede Ege Üniversitesi öğrencileri ile yılbaşı süsleri hazırlayan minikler bahçede bulunan ağaçları süsleyerek kar küreleri ve noel baba maskeleri yaptı. Ayrıca müzik eşliğinde dans ederek eğlenen minikler kendileri için özel olarak hazırlanan yeni yıl pastasını da kesti. 2017 yılının gelişini aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte kutlayan çocuklar yılbaşı için özel olarak hazırlanan resim çerçevelerinde de bol bol fotoğraf çekildi. Fenilketonüri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Korkmaz, kendilerine her zaman destek veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaliteli hizmet için çok çalışacağız

Bu arada Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da 2016 yılının son mesai gününde çalışanlarla biraraya gelerek yeni yıllarını kutladı. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen tebrik töreninde bir konuşma yapan Başkan Atila, her yıl vatandaşlara daha çok ve kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, “2016 yılında önemli hizmetleri hayata geçirdik. 2017 yılında hep birlikte daha çok çalışarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler vermenin gayreti içinde olacağız“ dedi.

2016‘nın pek çok olumsuzluğu barındıran bir yıl olduğunu hatırlatan Atila, “Kayıplarımız, şehitlerimiz, annelerimizin gözyaşları bizim en büyük üzüntümüz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum“ diye konuştu.

Herşeye rağmen umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini de ifade eden Başkan Atila, “2017’de tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum“ dedi.

Başkan Atila konuşmasının ardından başkan yardımcıları ile birlikte belediye çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak yeni yıllarını kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.