Plajda Bando Konseri

Plajda Bando Konseri

Seferihisar Belediyesi Bandosu 14 Ağustos Deniz Bayramını sahilde kutladı. 

Eski yıllarda Seferihisarlıların hep birlikte denize girerek kutladıkları üzüm ve tütünün hasat döneminin sonuna denk gelen 14 Ağustos Deniz Bayramı bu yıl Covid-19 önlemleri kapsamında büyük bir şenliğe dönüştürülmeyerek Seferihisar Belediyesi Bandosu’nun plajlarda verdiği konserler ile kutlandı.

Seferihisar Belediyesi Bandosu’nun Ürkmez Havacılar Sitesi, Doğanbey Sakız Ağacı, Akarca Plaj Futbol Sahası ve Akkum plajlarında verdiği  konserler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Deniz Bayramı etkinlikleri kapsamında Seferihisar Çocuk Belediyesi, Çocuk Belediyesi Başkanı Arda Aydoğdu ve Çocuk Meclisi üyeleri ile koronavirüs salgınına farkındalık yaratmak ve uyulması gereken kurallara dikkat çekmek adına pankartlar hazırladı.

0-(15)-016.jpg

Çocuklar, vatandaşların dikkatini çekmek için koronavirüs kostümleri ile ellerinde hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafeye yönelik mesajlar içeren pankartlar ile plajlarda dolaştı.

Başkan Yetişkin “Deniz Bayramı Seferihisar için bir kültür mirası, biz bunu her zaman  sürdürmeye devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda Akarca plajında yaptığımız yarışmalar ve konser etkinliklerimizi  bu yıl koronavirüs  nedeniyle yapamadık. Ancak bu günü boş geçirmeyerek bando ekibimiz ile  plajlarda konser vererek bugünü coşkuyla kutladık. Umarım seneye sağlıklı günlerde daha her zamankinden daha coşkulu bir şekilde kutlayabiliriz” dedi.

0-(14)-020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.