Playboy, Facebook sayfasını sildi!

Playboy, Facebook sayfasını sildi!

Playboy Facebook sayfasını sildiğini duyurdu. Şirketin önemli yetkilisi, Facebook’un şirket politikalarının Playboy’un değerlerine ters düştüğünü paylaştı.

Şirketin önemli yetkililerinden Cooper Hefner, 25 milyon Playboy hayranı için daha temiz bir platformda olmak istediklerini ve bu yüzden Facebook’tan ayrıldıklarını açıkladı.

Playboy, büyük bir operasyon yürütüyor. Markanın dergisi, her sayıda yaklaşık 450.000 kopya olarak basılıyor. Ayrıca Playboy‘un televizyon kanalı, gece kulübü ve düzenlediği etkinlikler ile aylık 4 milyon tekil ziyaretçiyi çeken bir web sitesi var.

Bu anlamda Playboy’un Facebook sayfasını kapatması milyonlarca kişiye ulaşmış ve Facebook’un kötü reklamını yapmış durumda.

Facebook’a tepkiler giderek artıyor
 

Son zamanlarda Tesla ve SpaceX Facebook sayfalarını silerken, WhatsApp’ın kurucusu Brian Acton, #DeleteFacebook hareketini başlattı. Elon Musk ise Facebook’un verileri kullanma biçimine güven duymadığını açıkladı.

AFP, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in, İngiltere’nin ulusal gazetelerinin hemen hemen hepsinde özür dilemek için tam sayfa reklam yayınladığını bildirdi.

Facebook’un özrünün ne kadar kabul olacağı belli değil ancak ortada büyük bir gerçek var ki Facebook ciddi anlamda kan kaybediyor.

Kaynak :Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.