PlayStation 4 kullanıcılarına PUBG müjdesi geldi

PlayStation 4 kullanıcılarına PUBG müjdesi geldi

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG'den sevindirici bir haber geldi. Aralık ayı gibi PUBG PlayStation 4 platformuna gelebilir...

Fortnite'ın sömürgeciliği altında bulunan PlayStation, artık Battle Royale türü severleri ikiye bölebilir. Peki neden? Çünkü ortaya atılan iddialara göre PUBG PS4'e geliyor. Henüz net bir tarih elimizde bulunmasa da oyunun Aralık ayı itibarıyla  PlayStation'a geleceği belirtildi.

Son sızıntılara göre, Kore Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi’nin PUBG PS4 sürümünü değerlendirip oy verdiği doğrulandı. Yani oyun PS4 platformu için kendini hazırlamaya başlamış diyebiliriz.

Resmi olmayan açıklamalara göre Aralık ayında düzenlenecek olan Game Awards 2018 ödül töreninde resmi duyurunun yapılması bekleniyor. 

Bir yıldan fazla bir süredir iOS ve Android mobil cihazlarında büyük bir kitleye hitap eden PUBG'nin, artık PlayStation 4 tarafına da bir el atması gerekiyor.  

Henüz geliştiricilerden konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama gelmiş değil ancak daha öncesinde Nintendo Switch iddiası da aynı kaynak üzerinden doğru çıkmıştı.

Yani bu yeni iddianın gerçek çıkması oldukça yüksek. İki rakip oyunun konsollara geçişi yavaş yavaş başlıyor diyebiliriz. Eh haliyle bu da ortalığın kızışacağı anlamına geliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.