PlayStation 4'e Yeni Güncelleme Geldi

PlayStation 4'e Yeni Güncelleme Geldi

Sony tarafından üretilen Playstation 4 yeni yaptığı güncellemeyle kullanıcılara yönelik beklentileri yerine getirmeye çalıştı.

Piyasa sürüldüğü günden bu yana büyük ilgi gören ve oyun konsolları arasında önemli bir yeri temsil eden Microsoft'un Xbox One'ı geçebilen PlayStation 4' yeni güncelleme geldi. Sürekli yaptığı güncellemelerle kullanıcıların hoşuna giden güncellemeler sayesinde tutulan PlayStation 4 yaptığı yeni güncellemeyle beraber kullanıcılarını yine mutlu edebildi.

Yeni nesil oyun konsolları arasında ilk sıralarda gelen PS 4 yaptığı son güncellemede konsoluna yeni özellikler getirdi. 8 Nisan'da aktif edilecek güncellemeyle beraber PlayStation 4 yeni özellikleri kullanıma sokuyor. Güncellemenin geleceği kesin olarak bilinse de güncelleme ile gelecek olan özellikler, güncelleme aktif olmadan önce tam olarak bilinmiyordu. Güncellemeyle alakalı olarak açıklama yapan Sony güncellemenin geleceği gün olan 8 Nisan'da kafalardaki soru işaretlerini nihayete erdirmişti.

Sony tarafından yapılan açıklamayla beraber 8 Nisan'da yayınlanan güncelleme doğrultusunda kullanıcılar artık diğer kullanıcılara aktif olmalarına rağmen çevrimdışı görünebiliyor. Özellikle film izlemeyi ve müzik dinlemeyi seven kullanıcılara yönelik olarak büyük bir özellik olan çevrimdışı görünebilme özelliği sayesinde, kullanıcılar kimse tarafından rahatsız edilmeden keyif alabilecekler. Öte yandan çevrimdışı olabilme özelliği sayesinde çevrimdışı olan kullanıcılar çevrimiçi kişilerden bildirim alacaklar. Programlanmış etkinlikler ve gruplar halinde katılan etkinlikler görebilecek olan kullanıcılar, PC ve Mac platformlarına bağlantı yaparak bu platformlar üzerinden de PlayStation 4'ü kullanabilecekler.

Canlı yayın yapılabilecek

Sony tarafından güncellenecek olan Dailymotion sayesinde kullanıcılar aynı zamanda canlı yayın yapabilme özelliğine kavuşacak. Canlı yayın yapabilme özelliği sayesinde özellikle oynadığı oyun videolarını yayınlayan kullanıcılara büyük bir ekstra sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.