PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu!

PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu!

Oyun konsolu denildiğinde akıllara Playstation geliyor olsa da, Microsoft son günlerde bir atağa kalktı; geçtiğimiz günlerde fiyatı açıklanan Xbox Series S ve PS5’in rakibi olan Xbox Series X hakkında detaylar paylaşılmaya başlandı.

EA oyunlarının Xbox Game Pass‘a eklenmesiyle Microsoft’tan dikkat çekici bir hamle daha geldi. Tabi diğer yandan oyuncular Sony’nin yeni oyun konsoluna ne zaman sahip olabileceklerini yani PlayStation 5 çıkış tarihini merak ediyor.
Çıkış tarihi konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor, ancak bir Twitter kullanıcısının Amazon Japonya’nın internet sitesinde keşfettiği detay, Sony’nin yeni oyun konsolunun çıkış tarihini gözler önüne serdi.

playstation-5-cikis-tarihi.jpg

Hazırlanan sayfada ‘Bu ürün için planlanan çıkış tarihi 20 Kasım 2020’dir.‘ ifadesinin yer aldığı görüldü. Bu tweet atıldıktan sonra Amazon ilgili ifadeyi sayfasından kaldırdı.

Bu kapsamda en azından Japonya çıkış tarihinin 20 Kasım olabileceği düşünülüyor. PlayStation 5 çıkış tarihi konusunda sizin beklentiniz nedir? Görüş ve önerilerinizi yorumlar bölümünden bize iletebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.