PlayStation Plus Ocak 2019 oyunları duyuruldu!

PlayStation Plus Ocak 2019 oyunları duyuruldu!

PlayStation Plus üyelerinin Ocak ayında ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekleri oyunlar belli oldu...

Sony Interactive Entertainment, üyelerine PlayStation’da çevrimiçi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation Plus servisinin Ocak 2019 ayı oyunlarını duyurdu. 

PlayStation Plus üyeliği bulunan PS4 sahipleri, 4 Ocak tarihinden itibaren Fallen Legion: Flames of Rebellion, Portal Knights ve Steep oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekler. 

Portal Knights: Karakterinin seviyesini yükseltmek, epik silahlar üretmek, düşmanları gerçek zamanlı fethetmek ve neredeyse her şeyi inşa etmek için bu işbirliğine dayalı, 3D sandbox aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor Portal Knights.

Steep: Karların daima taze olduğu, hareketin hiç bitmediği Alplerin dünyasını keşfetmeye hazır olun. Tek başına veya arkadaşlarınla beraber, kayak, atlayış tulumu, snowbord ve yamaç paraşütüyle, dağlarla karşı koyacak, dağlara hakim olacağız Steep oyununda. 

PlayStation Plus Ocak ayı oyunları olan Portal Knight ve Steep'i 4 Ocak tarihinden itibaren kütüphanenize ekleyebilir, üyeliğiniz süresince oynayabilirsiniz. Henüz eklemediyseniz Aralık ayı bedava oyunlarını şimdiden kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

İndirilebilir olarak sunulacak oyunların tam listesine gelecek olursak;

PlayStation 4

Fallen Legion: Flames of Rebellion 
Portal Knights 
Steep 

PlayStation 3

Amplitude
Zone of the Enders HD Collection 
 
PS Vita

Fallen Legion: Flames of Rebellion 
Super Mutant Alien Assault 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.