PM için İzmir’den kimler “resmen” aday oldu?

PM için İzmir’den kimler “resmen” aday oldu?

CHP’de genel başkan seçimi tamamlandı, gözler Parti Meclisi (PM) seçimine çevrildi.

İzmir’den şimdiye kadar eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, eski milletvekili Erdal Aksünger ve İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve Tacettin Bayır resmen başvurdu. PM adaylık başvuruları yarın sabah 08.00-10.00 arasında devam edecek. 

 GÜNDEME BAKIŞ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bin 251 oyla yeniden genel başkan seçildi. Partide PM seçimi heyecanı başladı. 60 kişinin seçileceği PM’ye İzmir’den kimlerin gireceği ise merak konusu…

RESMEN BAŞVURU YAPANLAR
Çarşaf listeyle yapılacak PM seçimi için adaylık başvuruları bugün 17.00-19.00 ve yarın 08.00-10.00 saat dilimleri belirlendi. İzmir’den şimdiye kadar eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, eski milletvekili Erdal Aksünger, İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve Tacettin Bayır resmen başvuruda bulunduğu öğrenildi.

YARIN KİMLER BAŞVURACAK
PM adaylığı için Milletvekili Ednan Arslan, Umut Tekin, Şakir Başak, Zeynep Altıok, Nevzat Efe, Özüm Özdemir, Berfin Deniz, Perihan Yardımcı, Devrim Barış Çelik ve Yusuf Batuhan Altun’un adaylık başvuru yapması bekleniyor. İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin aday olacağı bilgisi kulislere düştü.

VEKİLLER NE YAPACAK?
CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Murat Bakan ve Mahir Polat’ın genel başkandan alacakları ışığa göre adaylık başvurusunda bulunup bulunmayacakları netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.