Polise silahlı saldırıda gözaltı sayısı artıyor

Polise silahlı saldırıda gözaltı sayısı artıyor

Karşıyaka'da halı sahada maç yapan polislere sataşan bir grup, çıkan tartışmanın sonrasında ayrıldıkları olay yerine silahla dönerek polislere ateş açtı.

Olay, saat 20.45 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki halı sahada yaşandı. İddiaya göre, halı sahada maç yapan polislere, maçı izleyen ve alkol aldıkları ileri sürülen bir grup şahıs sözlü sataşmada bulundu. Bunun üzerine polisler ile şüpheli şahıslar arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan şahıslar, temin ettikleri silahla tekrar halı sahanın bulunduğu noktaya geri gelerek polislere ateş açtı.

Maçı izleyen polislerin de karşılık verdiği olayda İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli ve istirahatli olduğu öğrenilen, maça ise 5 yaşındaki oğlu ile gelen polis memuru M.B. (47), bacağına mermi isabet etmesi sonucunda yaralandı.

aw397813-01.jpg

6 gözaltı

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karıştığı belirlenen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Polis memurunun sağlık durumu iyi

Adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polis memuru M.B., ambulansa alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı ve ayağında kırıklar olduğu öğrenilen yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.