Polisten Mağaza Dolandırıcılığı Operasyonu!

Polisten Mağaza Dolandırıcılığı Operasyonu!

İzmir Emniyet Müdürlüğü, sabahın erken saatlerinde geniş kapsamlı mağaza dolandırıcılığı operasyonu yaptı. 15 kişinin gözaltına alındığı olayda, çeşitli mağazalarda çalışan çete üyelerinin mağazalarda 20 Milyona yakın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor

Medya Ege (Özel Haber) İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde dolandırıcılık operasyonu gerçekleştirerek 15 kişilik çeteyi gözaltına aldı. İddiaya göre, çetenin üyelerinin İzmir’in değişik cep telefonu mağazalarında işe girdikleri ve işe girdikleri mağazalarda müşteriye satılmış gibi gösterdikleri cep telefonu ve aksesuarları, çetenin diğer üyeleriyle birlikte harekete edip el altında sattıkları belirtildi.

Sabahın erken saatlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda polis, uzun süredir takip ettiği çete üyelerine baskınlar yaptı. Baskınlarda çete lideriyle birlikte, çeşitli büyük mağazalarda eleman olarak çalışıp, dolandırıcılık suçuna karışan çete üyeleri gözaltına alınarak, emniyet getirildi. Yapılan ilk araştırmada, çetenin mağazalardan 20 Milyonluk dolandırıcılık suçuna karıştığı tahmin ediliyor. Çete liderinin bu vesile ile elde ettiği gelirle de, lüks arabalar ve villalar aldıkları tespit edildi. Emniyette çete lideri ve üyelerinin sorguları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.