Polisten Basmaneli çocuklara ayakkabı desteği 

Polisten Basmaneli çocuklara ayakkabı desteği 

Basmane Polis Karakolu’nda  görevli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Motosikletli Polis Timleri Amirliği  polis memurları semtte judo eğitimi alan 30 çocuğa ayakkabı desteğinde bulundu.

Basmane Karakolu’nda görevli polis memurları Polis Haftası etkinlikleri kapsamında sporcu çocuklarla buluştu. 30 çocuğa ayakkabı hediye eden polisler, çocuklara polisin toplum için önemini anlattı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Basmane Bölgesi Spor Koordinatörü Münir Tunç, Basmane’de büyükşehir olarak çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade ederek, “İzmir büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge ve Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman’ın büyük destekleri ile bölgemizde faaliyetlerimize hızlandırdık. Sporcularımızın sağlıklı çalışabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Basmane Polis Karakolu Amirliği’nde polis memurlarımız da bu çabaya katkıda bulunmak ve aynı zamanda polisimizi çocuklara tanıtmak amacıyla bizimle bir araya geldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

basmane-judo-1.jpg

Tunç, Basmane’de çocukların özellikle sporla kötü alışkanlıklardan uzak tutulacağını ifade ederek, “Basmane’de artık sadece judo alanında değil futbol başta olmak üzere farklı alanlarda da çalışmalar yapacağız. Çocuklarımızı hayatla buluşturmak, sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bugün çocuklarımıza polisimizin toplumu koruma ve kötülüğe karşı mücadelesini anlattık. Polislerimizin buraya gelmesi, çocuklarımıza hediyeler vermesi bize moral verdi. Semtimizde işbirliğimiz devam edecek” diye konuştu. 

Konak İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen de, sportif faaliyetlerin çocukları suçtan uzaklaştırıcı en önemli çalışma olduğunu ifade ederek, “İl Emniyet Müdürlüğümüz de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak da bu tür sportif faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Bu faaliyetler çocuklarımızın suça itilmelerini engelleyecek. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu çalışmalara katkı koyan herkesin yanında olacağız” sözlerine yer verdi. 

Etkinlikte judocu çocuklar polisler için bir gösteri gerçekleştirdi. Sporcular polislerden büyük alkış aldı. Polis memurları İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Milli Antrenör Tunç’a polisi ve çocukları buluşturduğu için teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.